Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
řidičBOB: Díky za odpověď;). Zase jsem chytřejší. Jejich auta potkávám často, ale právě s ramerem na čumáku až dnes poprvé.
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
na vertikál bude detekce lepší...pokud chceš TOP detekce na přenosce tak Bel RX65i CZnota píše:Mas samozřejmě pravdu, nicméně G1 se mi zdá že má ještě horší detekci než stařičký T550
Tak před TN bacha na Multu...stává teď v liešné místo ramerové fábie
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
tak ona jela dneska po D1 vojenská kolona tak možná taky důvodřidičBOB píše:Ramer byl jistě off a jel na kalibraci do Rametu
Měřit mohou - umožňuje jim to zákon, který zároveň přesně vyjmenovává, za jakých okolností. Civilní vozidla mohou měřit pouze v součinnosti s PČR, což je zpravidla tak, že VP měří a PČR kasíruje.
ja mam t550 jeste funkcni a pouzivam ho, ale nemam pocit, ze by mel vyrazne lepsi detekce. oba mam na vertikal u zrcatka. nikdy jsem je ale nezkousel spolecne.nota píše:Musím objednat vertikální držák. UH jezdím, 2x měsíčně cca směr TN.
Mas samozřejmě pravdu, nicméně G1 se mi zdá že má ještě horší detekci než stařičký T550
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
porovnání není nikdy zcela objektivní, jelikož: aby bylo možné srovnat jakékoliv dva detektory, tak je potřeba je otestovat na radaru každý zvlášť - když jsou zapojené oba najednou, tak se mohou vzájemně ovlivňovat. Ale když se bude testovat každý zvlášť, tak je zase nutné, aby byly stejné podmínky - ono i jedno auto, které projíždí někde kolem, může být zdrojem odražených vln a byť se to na první pohled nemusí zdát, tak fatálně výsledek ovlivní.
Obecně lze asi říct, že Genevo má občas problém s detekcí radaru tam, kde jsou slabé odrazy. V praxi to znamená, že když člověk jede tak nějak při smyslech, tak ho to obere o pár metrů reakce, ale má v pohodě čas na korekci rychlosti. Ve městech se ale vždy najde něco, od čeho se vlnka odrazí...
Obecně lze asi říct, že Genevo má občas problém s detekcí radaru tam, kde jsou slabé odrazy. V praxi to znamená, že když člověk jede tak nějak při smyslech, tak ho to obere o pár metrů reakce, ale má v pohodě čas na korekci rychlosti. Ve městech se ale vždy najde něco, od čeho se vlnka odrazí...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jasny, stejne mam v planu velmi brzo prejit na RX65i
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
taky dobrá volba! Z přenosek dneska (spolu s X50i) nejlepší detekce a prakticky bez FP.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
S nadcházející turistickou sezónou bych rád upozornil všechny řidiče, kteří v autě vozí prostředky sebeobrany jako teleskopické obušky, nože apod., aby si zjistili do jaké země se co smí dovézt/převézt, abyste nedopadli jako já s 3h čekáním na Slovinské hranici a bank. účtem o 350€ lehčím za teleskop v přihrádce řidič. dveří..
..kontrolují fest české a slovenské řidiče.. přeji hezkou cestu za dovolenou
..kontrolují fest české a slovenské řidiče.. přeji hezkou cestu za dovolenou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jejda... Já vozím v přihrádce 9mm argumentů a pravda, že se mi už taky stalo, že jsem projel hranice bez povolení
Ale ona stačí teleskopska palica taky, aby se hoši vyskotačili
Ale ona stačí teleskopska palica taky, aby se hoši vyskotačili
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time