Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Mně ta dálnice na pohled připadá spíš mokrá, rozhodně bych nejel pomaleji, protože bych si myslel, že je zledovatělá (neměl bych-li ještě jiné indicie). Každopádně slušná yatka. Ta mrtvá byla v kterém autě?
Jo a to Caddy asi nemá ESP, co?
EDIT: Teď jsem viděl tu reportáž, kde říkali, že ji to srazilo - jo, to jsem trochu čekal.
Jo a to Caddy asi nemá ESP, co?
EDIT: Teď jsem viděl tu reportáž, kde říkali, že ji to srazilo - jo, to jsem trochu čekal.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vidíš - ani nevím, zda to mělo ESP. Ale řekl bych, že jo...je to rok 2011.
EDIT: tak neměla ESP...
Ta holka byla z jednoho z těch rumunským mikrobusů. Nedivím se, že byla sražená, protože ti pitomci z rumunska se tam promenádovali jako na Venclplacu...vraceli se třeba do aut pro cigára nebo chlast. Je ale pravda, že na sražení fyzicky nevypadala. Že to bude exitus bylo jasné, když lékař rozhodl o převozu vrtulníkem jiného pacienta....modří již měli jasno.
Ta holka byla z jednoho z těch rumunským mikrobusů. Nedivím se, že byla sražená, protože ti pitomci z rumunska se tam promenádovali jako na Venclplacu...vraceli se třeba do aut pro cigára nebo chlast. Je ale pravda, že na sražení fyzicky nevypadala. Že to bude exitus bylo jasné, když lékař rozhodl o převozu vrtulníkem jiného pacienta....modří již měli jasno.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Asi tak... kurvy by litaly jak vlastovky, nez bych stihl dat prvni kontra.mmira píše:to je slusny masakr
jinak me fascinuje, jak borec v Caddy zacne sakrovat az tesne pred narazem. ja bych se o dojmy nahlas podelil uz pri prvni uklouznuti.
když vidím tu tupce, co se tam promenádujou jak na dětským hřišti, tak mě překvapuje, že jich neumřelo víc
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...a reflexní vestu měl akorát řidič Caddy a celníci.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A tak je to se vším, na ČT pomalu vrah co jede jak šílenec a rozmastí si auto na hadry, dle videa zde jel dle stavu vozovky a situaci zvládl parádně Ti lidé uprostřed silnice jak ovce na porážku...
A já si nasazuju vestu i když jdu odehnat srnku ze silnice, která si tam leží uprostřed (pak se ukázalo, že to nejde, protože měla přeražené obě zadní nohy).řidičBOB píše:...a reflexní vestu měl akorát řidič Caddy a celníci.
IMHO kdyby mělo ESP, tak se neroztočí.řidičBOB píše:Vidíš - ani nevím, zda to mělo ESP. Ale řekl bych, že jo...je to rok 2011.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
no, já si myslím, že roztočit by se roztočila...ten led tam byl fakt hustej a všude...takže zde zaúřadovala fyzika na 3:0.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
souhlas, na tohle by bylo i ESP kratke
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou