Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Tak to ne, já tam jel při západu slunce.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Někdy dávno na D11beaumont píše:Mimochodem, potkali jste někdy někdo na D1 (nebo jiné dálnici?) měření laserem? Já zatím vždycky jen Passata nebo radar, ať už v jakékoliv podobě.
Kdybych pohledal, tak bych snad někde našel i vídeo
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A jak to je v reálu? Tu toleranci 3 km/h resp. 3% opravdu používají, to je realita. A co dál?řidičBOB píše:To je zase megablábol!
od 18:50
http://prima.stream.cz/zpravodajstvi-pr ... a-4-8-2011
Z jiného soudku: Doslechl jsem se o následujícím případu. Řidič jel (prý omylem, no...) s autem bez dálniční nálepky po silnici, kde být měla. Vyjela za ním dodávka Celní správy, s majáky atd. Řidič opustil dálnici a kousek za sjezdem, ale už na normální okresce zastavil. Celník mu oznámil, že porušil zákon. Řidič chtěl vidět důkaz - fotku. Celník prohlásil, že fotku má, ale odmítl ji ukázat a žádal po řidiči zaplacení blokové pokuty 500 Kč nebo že to pošle do správního řízení s pokutou "až 100.000 Kč" a "vstupním poplatkem několik tisíc korun". Řidič trval na fotce, celník na pokutě. Řidič pak prohlásil, že bez fotky nic nepřizná a nezaplatí a ať to tedy sepíšou do správního a že zavolá svému advokátovi. A najednou celník prohlásil, že žádnou fotku nemá, řidiči vrátil doklady a nechal ho jet. Jestli to tak opravdu bylo, tak celkem síla, co...?
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Co měl pod kapotou? Vždyť na celníky nepotřebuješ mít pod kapotou pilu, abyses jim ztratil .. Možná s nějakym Yarisem 1.1 bych si to rozmyslel.
Weeper: To neřeš, na ujíždění prý nebyla ani situace, ani vůle.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Může mi někdo říct, proč trvá test na návykové látky tak dlouho? Když ten vercajk stojí 80 litrů bez daně a test vyjde na pětikilo, jak mi příslušník sdělil, čekal bych od toho větší fofry.
A příslušnice mě před tím velmi urazila, když mi bylo sděleno, že se jí zdám být pod vlivem návykové látky, když jsem nasraně hledal techničák a nemohl ho nikde vyštrachat
A příslušnice mě před tím velmi urazila, když mi bylo sděleno, že se jí zdám být pod vlivem návykové látky, když jsem nasraně hledal techničák a nemohl ho nikde vyštrachat
Rychlost zabíjí!
To by mě taky nakrkla. Sliny? Byla alespoň dobrá?
Kdysi dávno možnáWeeper píše:To by mě taky nakrkla. Sliny? Byla alespoň dobrá?
Jj, sliny to byly. Dal mi nějaký držáček s tyčinkou a že to mám žužlat minutu, dokud to nezmodrá. Kdyby to aspoň nějakou příchuť mělo.
Rychlost zabíjí!