![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Přituhuje
Moderátor: řidičBOB
Re: Přituhuje
jestrabi oko
to se dokazuje docela spatne, pokud bys jel sam a za tebou dve opice reknou, ze te videli nepripoutanyho ne?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
honziss: na mne takhle zkoušel jeden degen telefonovalní... Tento zlozvyk je mi ale cizí a nikdy ho nepraktikuji.
Ten degen nebyl schopen řádně sepsat ani oznámení...ale statečně vyhrožoval, že ve správním to dostanu naložené. Na to jsem se pochopitelně hrozně těšil, ale do dneška nic nepřišlo. Asi to po přečtení mého vyjádření vzteky roztrhal![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
Ad Ťokpindy: hlavně, že nejde o prachy.
Ten degen nebyl schopen řádně sepsat ani oznámení...ale statečně vyhrožoval, že ve správním to dostanu naložené. Na to jsem se pochopitelně hrozně těšil, ale do dneška nic nepřišlo. Asi to po přečtení mého vyjádření vzteky roztrhal
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Neplatí jakýsi judikát, že vzájemné opicajtí dosvědčení si je neplatné, protože opicajti jsou "výdělečně/finančně závislí" na pokutách a proto je při vzájemném dosvědčení nelze brát jako nestranné?oxik píše:jestrabi okoto se dokazuje docela spatne, pokud bys jel sam a za tebou dve opice reknou, ze te videli nepripoutanyho ne?
Myslím, že to zkoušeli i na PP, že telefonoval za jízdy a nakonec z toho byl jen pokec, že má na zadku nalepenou trochu menší motorizaci než v reálu.
![Hmm... :-?](./images/smilies/39.gif)
To moje oznameni se asi taky vyparilo, jak jinak. Jinak mistni P6 hlidka PCR mi zacina lizt krkem, vecne je vidim:řidičBOB píše:honziss: na mne takhle zkoušel jeden degen telefonovalní... Tento zlozvyk je mi ale cizí a nikdy ho nepraktikuji.
Ten degen nebyl schopen řádně sepsat ani oznámení...ale statečně vyhrožoval, že ve správním to dostanu naložené. Na to jsem se pochopitelně hrozně těšil, ale do dneška nic nepřišlo. Asi to po přečtení mého vyjádření vzteky roztrhal
Na Drnovsky zabukareny pod PapOilem, hlidajici prikazanej smer vyjezdu, merit 50ku na 4 proudovkach Slanska, Karlovarska, Evropska, pripadne laserovat v horni casti Drnovsky (coz je obzvlast nebezpecny misto, protoze tam miliardy lidi prechazej do pole asi. Ale ze by je napadlo obliknout vesty a jit si stoupnout na vecne ucpany krizovatky (diky dementum vjizdejicim na cervenou) na Vypichu, u Kaufu nebo na Bily Hore nebo treba jit si stoupnout rano 7-8h na prechod na Ruzynsky ke skole, to ani omylem.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Myslím že na to judikát existuje, ale úřady ve správním na něj kašlou. Bezpečnější je každopádně výslech příslušníků a rozsekat je na neshodách, protože pak úřad jejich výpověd z dokazování vyloučí (osobní zkušenost).vonkreuz píše:Neplatí jakýsi judikát, že vzájemné opicajtí dosvědčení si je neplatné, protože opicajti jsou "výdělečně/finančně závislí" na pokutách a proto je při vzájemném dosvědčení nelze brát jako nestranné?oxik píše:jestrabi okoto se dokazuje docela spatne, pokud bys jel sam a za tebou dve opice reknou, ze te videli nepripoutanyho ne?
Myslím, že to zkoušeli i na PP, že telefonoval za jízdy a nakonec z toho byl jen pokec, že má na zadku nalepenou trochu menší motorizaci než v reálu.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
ty woe, ty máš paměť jako elefant...vonkreuz píše: Myslím, že to zkoušeli i na PP, že telefonoval za jízdy a nakonec z toho byl jen pokec, že má na zadku nalepenou trochu menší motorizaci než v reálu.
![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Teď jsem jednal s panem H. od "červeného čelového puntíku", tak jsem si u toho vzpomněl na tebe - jak vždycky v jejich případě opakuješ, že máš paměť jak slon. ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
honziss: no, moje příhoda je taky z P6
Asi dobrej oddíl
Dnes ráno jezdila modrá O1 na Evropský...
Ad judikát: ten existuje. Ale SO v prvním stupni na to sere. Druhý stupeň je 50:50...a Správní soud jim to pak omlátí o hlavu, když to tam náhodou doputuje. Ale SO sází na to, že drtivá většina lidí se na to vykašle a pokorně zaplatí.
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
Dnes ráno jezdila modrá O1 na Evropský...
Ad judikát: ten existuje. Ale SO v prvním stupni na to sere. Druhý stupeň je 50:50...a Správní soud jim to pak omlátí o hlavu, když to tam náhodou doputuje. Ale SO sází na to, že drtivá většina lidí se na to vykašle a pokorně zaplatí.
No pain, no gain.
Vespa time
Jak je to vlastně s úhradou nákladů a ušlých zisků, které mi vzniknou tím, že se musím těm šulínům bránit?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hnusný pirát v Jaguaru!
Mám pocit, že kdyby sundal matku s děckem, v žíle měl trojku a ve frňáku nasněžíno, tak by dostal 5.5 roku....
http://brno.idnes.cz/ridic-jaguara-dost ... -zpravy_tr
Mám pocit, že kdyby sundal matku s děckem, v žíle měl trojku a ve frňáku nasněžíno, tak by dostal 5.5 roku....
http://brno.idnes.cz/ridic-jaguara-dost ... -zpravy_tr
No pain, no gain.
Vespa time