neska před obědem tam vybírali a hned tuplovaně - už daleko předem mi to píplo Ka (černé kombi R36 nebo Sup - nevim , nestih sem si fšimnout - stál na vjezdu k maracaně a o kus dál (u cedule konec Diliny) stál ostrostřelec s pistolkou - takže dvojitý poplach najednou (ka a laser) - ten stou pistolí sa strašně divil, jakto, že ňa nezměřil.....vonkreuz píše:Něco pro pyráta Pavprocha.
V Žilině včera nebo dneska udělali novou vybírací past.
Na výjezdu ze Žiliny je na pravo Slovnaft, přejet most a pak za sebou tři značky "konec Žilina", "začátek Žilina - Strážov" a značka "omezení rychlosti 70". A od tama se jelo 2km až na konec Žiliny. Teď je nově u odbočky na restauraci Marakana "konec 70". Takže posledních 500m před "konec Žilina - Strážov" je zase obec a 50km/h, ale protože je to novinka, tak čekám časté vybírání. Před koncem města je rovinka a tam stávaj fízlové, protože to hodně lidí rozjíždí. Teď s novým snížením rychlosti tam budou stát ještě více.
Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch: vypnutí nepřítomno když nezměřil?
Já za celý prodloužený víkend jen několik kontrol a dnes passat u obchoďáku v kunovicích s pirátem
Já za celý prodloužený víkend jen několik kontrol a dnes passat u obchoďáku v kunovicích s pirátem
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
po dlouhé době jsem natrefil na MP Praha v Roztocké - maskování evidentně vzdali
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ta prvni detekce je x50i?
jinak s tou 30 si tam snad delaji prdel, ne
jinak s tou 30 si tam snad delaji prdel, ne
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Bohuzel, nedelaj. A o to vic tam radi chytaji.
řB me urcite opravi, ale myslim, ze duvod je skola, do ktery vozi vsechny deti autem nebo svazi skolnim busem
řB me urcite opravi, ale myslim, ze duvod je skola, do ktery vozi vsechny deti autem nebo svazi skolnim busem
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mmira: ano, X50i. Ta má výhodu, že je nahoře u zrcátka a tak chytá kde/co
Jasně, je tam škola...ale oni tam měřívají ráno zásadně až po osmé, kdy jsou už všichni ve škole nebo kolem oběda, kdy ve škole ještě jsou. Já tím směrem léta bydlel a ani jednou tam neměřili v čase, kdy šli děti do školy. Navíc, omezení na 30kmh je pouze v tomto směru a děti buď přivezou rodiče do areálu školy nebo přijedou busem, který má zastávku nahoře, takže děti jdou po levé straně chodníku a silnici tak vůbec nepřacházejí...
Jasně, je tam škola...ale oni tam měřívají ráno zásadně až po osmé, kdy jsou už všichni ve škole nebo kolem oběda, kdy ve škole ještě jsou. Já tím směrem léta bydlel a ani jednou tam neměřili v čase, kdy šli děti do školy. Navíc, omezení na 30kmh je pouze v tomto směru a děti buď přivezou rodiče do areálu školy nebo přijedou busem, který má zastávku nahoře, takže děti jdou po levé straně chodníku a silnici tak vůbec nepřacházejí...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
takze je to jen dobre misto na vybirani
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jeho záludnost je v tom, že většina si myslí, že je tam 50... Já jednou stál u jejich kasy a všichni svorně přiznávali, že jeli přece 50! Pak jim wopice oznámila, že je tam omezení na 30kmh a bylo to...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dneska dopoledne světlý B7 kombi - zrovna čapnul piráta v Porsche
...MP Praha jsem zastihl už odjíždějící
...MP Praha jsem zastihl už odjíždějící
No pain, no gain.
Vespa time