Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
ty nemusely jít otevřít i proto, že většina aut se dnes po rozjezdu sama zamkne
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Taky se ale stejná většina aut při nehodě a vylítnutí bagů sama zase odemkne
pokud nebudu pocitat delani diry do celniho skla montpakou, tak jsem do skla nikdy nemlatil. mozna taky zalezi na vyrobciřidičBOB píše:člověče, já to jednou zkoušel pěstí a poté i jedním sportovním náčiním a problém to byl velký!
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Nevím jestli je nejlepší zrovna loket, ale co je těžkýho na rozbití bočního okýnka? Asi jsem se setkal jen s neodolnýma plečkama, ale zrovna tohle jako něco složitýho? No nevím...řidičBOB píše:Uz jenom fakt, ze loktem rozbil okno, je usmevny... Hotovy John Rambo!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
někdy si to zkus...a pak dej vědět, jak to na rentgenu vypadá
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já už to zkoušel, jinak bych to nepsal.
Zraněno bylo pouze auto.
Zraněno bylo pouze auto.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Loktem jde vytlačit popraskanou skleněnou výplň okna v pohodě, ovšem nejdřív je třeba jí popraskat, zloději to dělají šroubovákem, stačí ho zarazit mezi sklo a rám okna a trochu zapáčit. Při té nehodě už mohla být ta skleněné výplň pravděpodobně popraskaná, pokud se trochu zkřížil rám okna.
Já nevolám po krvi, jen mi od začátku připadalo divné, že když policajti zastaví dopravu tak blbě, že z civilistů udělají barikádu a GIBS to po jednom jediném dni uzavře jako OK. Ten GIBS, kterému vyšetření každé kraviny trvá týdny.řidičBOB píše:hloupé volání po krvi...nikdo netuší, jak to bylo...ale už by se zavíralo. Ze spoluobčanů mi už místy začíná být na blití.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
kdy už přestanou lidi papouškovat ty kraviny, které slyší a čtou v novinách?? Zklidnění dopravy bylo jediné možné řešení, jak zastavit toho mladíka a neohrozit jeho život. NIKDO v té chvíli ani nepomyslel na to, že do kolony (ať už uměle nebo vytvořené nehodou, údržbou, čímkoliv) vlítne 200. On totiž nevěděl, že dálnice před ním stojí právě kvůli němu.
Po D1 jezdím x krát týdně a 8 z 10ti jízd tam stojím v nějaké zasrané koloně...
Po D1 jezdím x krát týdně a 8 z 10ti jízd tam stojím v nějaké zasrané koloně...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time