S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
tak m4Zlik je po servisu, má plné břucho vervy100, v PSSapučích naducáno 3.2 a už spí v noře zimním spánkem.... ale budu sa v ňom přes zimu vrtať, mám dole v garáži díly na mírný refresh v mezích zákona
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tady na jihu kabria jeste nezimuji
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, jedno hezké Brouk cabrio jsem tuhle viděl v servisu - vandalizmus. Nožem hezky a komplet prořízlá plátěná střecha...řez tak 30 cm Škoda prej odhadem tak 70t
Sekat ruce v předloktí!
Sekat ruce v předloktí!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak to šlo rychleji než sem čekal.... vzhledový "refresh 2016" je hotov, teda skoro.... trable sem očekával úplně jinde a.... ejhle.... cituju z bmwklubu.... sic tu moc e89 není, třeba si někdo vzpomene že někde nějaký tutorial viděl.....
pavproch píše:Chlopi, nevíte někdo jak vyměnit vyměnit ozdobné panely ve dveřích?
e89
Oba panely na palubce i panel na středové konzoli sem už vyměnil (obrázkové návody, jak na to na webu k nalezení jsou), ale na dveřních panelech sem prozatím "skončil" a nějak nedoážu najít návod "how to" .... omluva za English popisek, stejný dotaz totiž postuju aji na zpost...
Torx sem vyšrouboval, přední část panelu uvolnil (vycvaknul) ale zadní část ven nechce a nechce....
Doufám, že nebudu muset shazovat celou dveřní výplň....
pavproch na bmwklubu.cz píše:Takže ještě k výměně ozdobných panelů ve dveřích: jo musí se sundat celá výplň, to madlo je tam prošroubované zevnitř dokonce 4 torxama... za dvě hoďky ale bylo hotovo (oboje dvéře) a kupodivu sa ně podařilo z (8+2)x2 jednorázových čudlů, kerýma ta dveřní výplň drží ve dveřích zkurwit enem jeden.... uffff, je to tam... a ten Alu-Carbon fakt mému woku lahodí o tři třídy víc než tan Longitudaly brushed Alu
Tak sem m4Zlika fčíl definitivně uspal.... dodělal sem všechny "mods" co sem letos udělat scel a fčíl bude 4 až 5 měsíců hibernovat v garáži... dobrou noc!
Už aby bylo jaro, co
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
nechcem hejtovat, ale ta US verzia na tych kolesach :/ ale zabava to bude top, v dobrom zavidim, ja som to svoje musel predat
NP Kola delaji auto, navic cisty a s letnima R18 je fajne. No ja uz se tesim jak malej. Uz ted na suchu to nema moc gripu ) Ted mi to auto spis prislo na jizdy typu pomalu dovnitr - rychle ven. Obvzvlast na mokru na 2jku, nejlip nasadit oblouk a na konci to trochu osolit a mirne se sklouznout )
Taky obcas vyjedu i v zime, dobit baterky- autu i sobe Ale ne na snehu, to bych hned neco urval. Protoze delam STK vzdycky ted na zacatku zimy (musi se tady delat kazdy rok), musel jsem poridit taky zimni pneu, sly na origo kola. Nakonec se to i hodi, obcas je druhe auto proste potreba. Ale ja bych stejne do pristi sezony nevydrzel cekat. Kazdopadne s vetrem ve vlasech to nejde ani v lete, jsem dohola, muzou mne ale trochu vlat vousy Na leto ale planuju koupi i soft topu, kdyz hard top nemuzu vozit sebou..
Foto je prave na zimakach, i kdyz z lonske zimy. A se zimnimi pneu to jde urvat proste vsude, jenom na to clovek musi taky porad myslet. V normalni sezone mam nazute porad semislicky a to (po zahrati) lepi uplne jinak.
Foto je prave na zimakach, i kdyz z lonske zimy. A se zimnimi pneu to jde urvat proste vsude, jenom na to clovek musi taky porad myslet. V normalni sezone mam nazute porad semislicky a to (po zahrati) lepi uplne jinak.