Vytlačil mně do příkopu
Moderátor: řidičBOB
Re: Vytlačil mně do příkopu
To mam z doslechu, ze na skle to udela duhu a je to jeden velky mastny flek, kterej nejde dolu prej nicim ( o cemz pochybuju )
jedine reseni je pry vymena skla.
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Já WD40 používám na sundávání asfaltu a to i ze skla a žádný problém jsem nezaznamenal...k86 píše:To mam z doslechu, ze na skle to udela duhu a je to jeden velky mastny flek, kterej nejde dolu prej nicim ( o cemz pochybuju )
Tak mi kecali, hajzli....
takze za me ta montazni pena. Do vyfuku, do podbehu, ho disku kol, proste kam se vejde
takze za me ta montazni pena. Do vyfuku, do podbehu, ho disku kol, proste kam se vejde
No špatné zprávy se musí sdělovat pomalu…řidičBOB píše:Myslíš ten ohořelej vrak Fabie?
Nesahal bych k násilí ani poškozování, hledal bych jeho slabou stránku a až bych našel, tak bych s ním promluvil
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jerry: Sice je to více gentlemanské, ale nemám půl roku, abych jej stalkoval. Poničené auto a vyražených (tedy domluvených) pár zubů je rychlejší - za deset minut jsme hotovi a já můžu jet domů.
woe jeste to tu pis, ublizeni na zdravi vs. poskrabane disky, to se fakt vyplati
Rozebírat na veřejném fóru jak se chystám páchat trestnou činnost. Tohle jsem asi taky nepochopil
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Tak ono z toho hlavně nakonec nic nebude, jinak by se tady tak nemohl rozepisovat.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Pak sem napise jak fabie lehla popelem, chlap je na JIPce, znasilnil mu manzelku, dceru a pro jistotu I matku.