Lacina vs. další případy

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
trent
Řidič začátečník

Re: Lacina vs. další případy

Příspěvek od trent »

šmoula píše:někdo psal, že prje porše kejéén
Zbohatlickej mizera. Má jezdit tramvají, nebo na kole. ;)
...enyky benyky na holý pupíky...
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Je to šílený. Buď měl Lacina naprosto neschopného advokáta, nebo byli oba soudci neskuteční fanatici. Nechci tvrdit, jestli to udělal schválně nebo ne, ale naprosto si neumím představit, jak mohla žaloba ten úmysl PROKÁZAT... :-o

Na silnicích se nebojím. Ale policie, úřadů a soudů v tomto státě se pomalu bát začínám... :-ss ~x(
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

....tipnul bych, že postačila řada nepřímejch důkazů např. posudek cvokaře, nějací svědci jeho chování který předcházelo tam byli + ta dálniční kamera. Takhle prostě nevypadá nepodařenej předjížděcí manévr, to se nedá nic dělat :D . Já se každopádně divím, že benga z něj nedostali úplný přiznání..........kdyby mi ho pučili na 48hodin, tak donesu podepsaný přiznání, že to udělal a ještě navíc, že se přiznal i k atentátu na Olofa Palmeho :D
Niko nadžanel ko kerdža
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Pickuper: NO PRÁVĚ! Musely to být nepřímé důkazy a neumím si představit, jak by u nějakého slušného soudu mohlo něco takového stačit... :-o
Naprosté šílenství, neuvěřitelné, zrůdné...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

beaumont: mě tohle nepřijde zas až tak moc jako nějaká soudní zvůle..........prostě se mu to sešlo.... mediální kauza..... ..... celospolečenská objednávka... atd. zkrátka něco ve stylu Vítkov........., ale právě kvůli těm nepřímejm důkazům dostaj JEN 5 let...... kdyby mu to dokázali, tak to má panáček za 10tku a ještě ve zvýšený ostraze..... Lukeš, Müller, Cojocaru a Vaculík by mohli vyprávět :D
Niko nadžanel ko kerdža
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

no co, kdyz to zachrani jediny lidsky zivot, stalo to za to...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

vasco píše:Já vám nevím... :-/

http://zpravy.idnes.cz/soud-potvrdil-pi ... _krimi_wlk
hrozný :(

a viděli ste toho státního zástupce? :-o
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

beaumont píše:Je to šílený. Buď měl Lacina naprosto neschopného advokáta, nebo byli oba soudci neskuteční fanatici. Nechci tvrdit, jestli to udělal schválně nebo ne, ale naprosto si neumím představit, jak mohla žaloba ten úmysl PROKÁZAT... :-o

Na silnicích se nebojím. Ale policie, úřadů a soudů v tomto státě se pomalu bát začínám... :-ss ~x(
jako 5 let je masakr, třeba ve srovnáním: http://www.denik.cz/z_domova/adolf-pech ... 71027.html

ExFun mě bude chtít rozcupovat, ale neřešim ty skutky, ale následky... čistě trest za to, co se stalo ;)

A jinak souhlas s Pickuperem, Vítkov je taky dobrej případ, jak média umí udělat své... #-o
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

zas je druhá věc, když si představím jak moje přítulka, která je řidičovský poleno k pohledání, je vyšoupnuta nějakým expertem v supu směr škarpa... tak je mu těch 5 let málo a takhle se předjížděcí manévr opravdu neukončuje.

Nicméně pán, co mě dneska předjížděl by zasloužil 5 let taky... bo rodina doprotivky brzdila na krev a já taky, aby to šašek stihnul.

Deloj: Když budu střílet do lidí na Václaváku a čirou náhodou nikoho netrefím, tak půjdu sepsat protokol a dobrý?

nicméně si myslím, že čistírna, podmínka a veřejně prospěšný práce by společnosti prospěly víc než sidící jeliman, kterému ruply nervy.
Slow and serious
Odpovědět