Mám to stejně, auto moc ve voku nemámMyšpulín píše:S Loganem bez posilovače by to asi bylo nic moc.
Navíc já si pořád myslím že jsem už nadoraz a přitom tam mám třeba 30cm místa.
Mistři parkování - úlovky
Moderátor: řidičBOB
Re: Mistři parkování - úlovky
To jsem nevěděl, že jsi silniční pirát... Za to jednou dostaneš likvidační pokutu...piráte.Caddy píše:Tohle by tu nemelo chybet a hezky to zahajim strelbou do vlastni brany....co se s tim budem mazat, kdyz clovek nema cas a naladu
...enyky benyky na holý pupíky...
no zatim mi to moc nejde, ale doufam, ze se budu neustale zhorsovat a delat vetsi prasarny V nejhorism pozadam o pomoc eiffela
No Ty budes hlavni zasobovac, nez se to tu rozjede
OK, dej mi pár minut, goes asi bude mít radost
Cadillac seville SLS, 4.6, V8, 205kW, 407Nm.
ze silvestra
eiffelx píše:celý večer na rychlých špuntech, těšil jsem se na zastavení. 300 km naježděno a nestavěli ani jednoum_tsch píše:By mě zajímalo, kolikrát tě dneska večer bude stavět policie.eiffelx píše:nějak nám to tu usnulo, do mně
-- 1. 1. 2011 14:23 --
postpubertální poznámka na téma: Bílá barva semenaCaddy píše:?
-- 1. 1. 2011 14:23 --
hahaevlo píše:Na fotce neni videt kolikrat pritom narazil do kolemstojicich aut.
Caddy píše:eiffelx píše:přesně tak Robinhoode. No nic tak abych nebyl OT :lol:
to je na nic, nejsou videt cary...jak ji mas hezky uprostred podvozku
tady si stěžovali, že to auto vypadá malý, tak jsem musel zareagovateiffelx píše: cha chááá, podařilo se
Už to byla nuda, byl potřeba další leveleiffelx píše:tak dnes jsem to zkusil z jiného úhlu
ale dokonce i umím zaparkovateiffelx píše:tak hotovo, na parkování kočárků mi nějaká matka přišla vynadat do pirátů
A dvojtý zákaz mi udělal radost. Pouze pro návštěvníky školy a ještě k tomu invalidy
Ani jedno nejsem
Cadillac seville SLS, 4.6, V8, 205kW, 407Nm.
ja ne, lip se vystupuje