už jim snad jebe na šupu!
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: už jim snad jebe na šupu!
...to je, jako kdyby ti sebrali maturitu nebo VŠ diplom...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ctrl_j: chápu názor, ale je to bráno spíše jako řidičské oprávnění, stejně tak autoškolák, co ŘP má a umí toho jen velmi málo, oprávnění má, tak maturita nebo diplom je věc, která dokazuje, že máš jisté vzdělání.
řekněme si narovinu, je to docela fikanej donucovák jasně, že se nám to nelíbí, ale ten smysl tam prostě je..
a srovnávat ŘP a VŠ diplom je podle mě fakt mimo
řekněme si narovinu, je to docela fikanej donucovák jasně, že se nám to nelíbí, ale ten smysl tam prostě je..
a srovnávat ŘP a VŠ diplom je podle mě fakt mimo
- GeneHawkins
- Letec
Ale tak to jistě, že je to fikanej donucovák. Ale proč to omezovat jen na alimenty? Proč ne na každou exekuci?Any píše:řekněme si narovinu, je to docela fikanej donucovák jasně, že se nám to nelíbí, ale ten smysl tam prostě je..
A proč to omezovat jen na řidičák? Já bych třeba zabavil děti. A když to nepomůže, tak je mučit. To by bylo, abych nebyl úspěšnej.
Však účel světí prostředky, ne?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mimo? Ty budeš asi hodně mimo...realitu. Znám hodně lidí, co jsi koupili autoškolu, diplom nebo rovnou obojí. Rozdíl je možná tak v délce a ve vynaložených financích...Any píše: a srovnávat ŘP a VŠ diplom je podle mě fakt mimo
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time