Chorvatsko: Cestování

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Chorvatsko: Cestování

Příspěvek od Caddy »

Eiffel píše:Caddy, pojď se přidat, jedeme cadillacem :D

A doufám že tě vytáhneme do Vasteras, s Nelou jsme o tom mluvili
no, kdo vi, co jak bude....jaka bude prace, podminky, moznosti...to nechavam zatim otevrne
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

m_tsch píše:
Caddy píše:ja taky ne...

a ani me to nelaka, prijde mi to jako takovy cesky sen a meta...podobne jako octavka
Přesně tak, trmácet se někam autem mě neláká, takže ta relativní dostupnost pro mě není výhodou a ani to vedro nějak nemusím, abych se válel celej den na pláži.
Ja se autem trmacim rad....ja bych zase neikdy nejel na nejaky zajezd s cestovkou....ale radsi objizdim zajimave destinace, spis takovy road trip, nez se nekam do plazit a tam, se valet na plazi
m_tsch
Pan Řidič

Příspěvek od m_tsch »

Autem jsem schopem maximálně ČR a SR, popřípadě pohraničí, když k moři tak letecky, ale tak, aby tam byla možnost zajímavého programu. Nicméně poslední dobou, co už nejsem vázán na rodiče mi stačí jižní čechy, jižní morava, krkonoše, tatry.
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Caddy: Ono v tom chorvatsku když sjedeš z dálnice a jedeš po pobřeží, tak máš celkem slušnej výhled a je tam dost zajímavejch měst. Určitě by se dalo vybrat místo, odkud bys moh jezdit na výlety místo plážoválení. Já na válení na pláži taky nikdy nebyl, proto sem si koupil pouzdro na foťák a sem nekolik hodin ve vodě. :-) A do dvou/ tří let plánuju koupit foťák rovnou vodotěsnej, abych odstranil ty neduhy, který sebou nese pouzdro.
TSs
trent
Řidič začátečník

Příspěvek od trent »

Pajjoun píše:
trent píše:Já stříbrným golfem... takové sny zase nemám. :-)
Jó tak Golfem, pán je z vyšší společnosti. :-P
Tááák. A dokonce si mohu dovolit neekologický a drahý benzín.
Taky jde o to, na jak dlouhu se tam jede. Já tam třeba jel s tím, že jsem se cca 2 dny válel a pak vzal auto jel se někam podívat. Ale uznávám... vedra také nesnáším některé dny jsem myslel, že chcípnu.
...enyky benyky na holý pupíky...
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

U nás taky nefandíme "ekologickejm" dieselum. ;-)
A já tam pořádný vedro, kde bych to nezvládal snad ani nezažil. Díky čerstvýmu vzduchu od moře mi bylo hej. :-)
TSs
trent
Řidič začátečník

Příspěvek od trent »

To je fakt. U moře je to v pohodě, ale mě ničí počasí na 30 stupňů.
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

m_tsch píše:Autem jsem schopem maximálně ČR a SR, popřípadě pohraničí, když k moři tak letecky, ale tak, aby tam byla možnost zajímavého programu. Nicméně poslední dobou, co už nejsem vázán na rodiče mi stačí jižní čechy, jižní morava, krkonoše, tatry.
zatim nejprijemnejsi dovolena byl okruh Madarsko (tyden) + Rakousko (ctyri dny) s odbockou do Italie...clovek si uzil projizdky v prijemnem klimatu kolem Balatonu, koupani ve sladke vode a aosvezeni a hezke scenerie v Alpach...a citil jsme se nesvuj, kdyz jsem travil den bez auta :) Asi jsem jiny :)

A jasne, zalezi i na auta, cestovat nekam nejakou konfekci by me taky nebavilo, musi mit clvoek radost i z toho auta sameho a stahovaci strecha je skoro podminka :)
m_tsch
Pan Řidič

Příspěvek od m_tsch »

Tak jasný, kdyby běl každý stejnou představu ideální dovolené, tak se všichni mačkáme v jednom hotelu a na jedný pláži...
trent
Řidič začátečník

Příspěvek od trent »

Nebo jezdíme ve vláčku za Caddym. :-)
Ale uznávám, Caddyho představa dovolené je nejblžší, té mé. I když já si to dovedu představit chvílemi i bez auta.
Odpovědět