Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
Zběžným pohledem do sexshopu mi tahle padla do woka.... ale bez vyzkoušení nebude ani ň, natož abych to někde objednal...
https://www.kupkolo.cz/prilba-uvex-quat ... on=1732524
Kuju všem za komenty a tipy.
https://www.kupkolo.cz/prilba-uvex-quat ... on=1732524
Kuju všem za komenty a tipy.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
na thunder burt nikdy nezapomenu, xc zavody a pres noc zaprselo, to bylo jak na lede
Pravda vyděsí
Ja pamatuju neco podobnyho s ritchey speedmax. Jezdil jsem amatersky xc poradany cs. Uvaly u prahy, celou noc slejvak jak krava, rano na startu dest se snehem, pulka cilovy roviny na nakym stadionu byla pod vodou, v lese kolo na speedmaxech nerizena strela a posledni vec jak stojim na nemesti u auta, nahej, snezi a tata na me leje vodu z kanistru, abych mohl vubec do auta
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
PP: A co přední Schwalbe Rocket Ron a zadní Schwalbe Racing Ralph?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
ano, tohle je nějaké doporučené schwalbe combo, já to tak vozím. Právě po té mé zkušenosti s thunder burt jsem to hned přehodil na rocket ron vepředu a byl to obrovský rozdíl.
Pravda vyděsí
Kuju za tip, já (protože už mám koupeno) vyzkouším teho Burta a dyž to bude stát za prd, přejdu plynule na Rona
Takže fáze vyhledávání co a jak na bajku předělat, aby šla hmotnost dolů ale užitné vlastnosti (pro můj způsob bajkingu = často bajk-bush-whacking) je už za mnou, už začala a probíhá (a chvíli trvat bude) fáze realizační, až to bude, taxe pochlubím (a dám sem ingzeráth na tímpádem mi jaxi přebývající bajk-komponenty).pavproch píše:(protože už mám koupeno) vyzkouším teho Burta
Sem sám zvjedaff, kam to stlačim a jaxe mi natom potem bude bajkovať.
PS: Občas mě na té cestě překvapí neočekávané "zádrhele" - třeba neska sem při nasazování teho Burta na ráfek Mavic narazil.... tvrdě narazil.... montpáka (plastová) udělala "prd" a bylo po ní. Taxem vzal silnější (tlustší) taky plastovou motpáku a tu sem wohnul jak šavli..... takže už jsou kdesyk na cestě dvě kovové (forged Alu, ty by snad něco vydržet mohly) montpáky na cestě ke mně domů.
Zdyz si zarovnas uz nasazenou cast plaste na stred rafku, kde je pod paskou mensi prumer, tak to pujde stopro rukou.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
jestli to pujde rukou nevím, ale tímto způsobem to tam půjde bez lámání pák
Pravda vyděsí