Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
ano, pro tebe je i 300+ hovno rychlost. Jestli jsi někdy 180k TSI řídil, tak to dál nemůžeš ani myslet vážně
Jestli beru v úvahu, že oba passaty, které na daném úseku operují, byly někde poblíž, tak se do honičky musí nějak zapojit...takže záleží velmi na tom, kde se nacházely. Pak už je to jednoduchá fyzika...za jak dlouho asi dojedou auto, které jede 200+ a je třeba 10 km před nima, když pojedou rychlostí 200+?
emix: nekoukej tolik na naše debilní zpravodajství. Bariéru z aut nikdo nevytvořil...byl zastaven provoz, což není totéž. Jde jenom o to, proč se velitel rozhodl k takovému kroku.
Co by se stalo? Asi bych policii zažaloval. Ale ne proto, že bych se chtěl "mstít," ale proto, abych dostal odpovědi na své otázky. I správně zamýšlený akt se může během pikosekundy změnit ve fatální průser.
Rychlé soudy jsou k ničemu.
Jestli beru v úvahu, že oba passaty, které na daném úseku operují, byly někde poblíž, tak se do honičky musí nějak zapojit...takže záleží velmi na tom, kde se nacházely. Pak už je to jednoduchá fyzika...za jak dlouho asi dojedou auto, které jede 200+ a je třeba 10 km před nima, když pojedou rychlostí 200+?
emix: nekoukej tolik na naše debilní zpravodajství. Bariéru z aut nikdo nevytvořil...byl zastaven provoz, což není totéž. Jde jenom o to, proč se velitel rozhodl k takovému kroku.
Co by se stalo? Asi bych policii zažaloval. Ale ne proto, že bych se chtěl "mstít," ale proto, abych dostal odpovědi na své otázky. I správně zamýšlený akt se může během pikosekundy změnit ve fatální průser.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
TSI mame na firme asi 10 a s A6 3,2 jsem taky neco ujel a vim ze tomu autu v kombinaci s tiptronicem absolutne nesedi a je to motorova tragedie coz 1,8tsi neni... a kdyz zase budu vychazet ź info z medii - sledovali ho od vyskova, pak mas überpassaty v ivanovicich, chrlicich, domasove, beranove...to je vic nez 2 vrtulnik maji tusim v brne...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Koukni, co jsem přesně psal o té bariéře. A o "zpravodajství" si myslím svoje.řidičBOB píše:emix: nekoukej tolik na naše debilní zpravodajství. Bariéru z aut nikdo nevytvořil...byl zastaven provoz, což není totéž. Jde jenom o to, proč se velitel rozhodl k takovému kroku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já mám taky TSI a tedy cokoliv nad 180 je na hodiny... A to není zajetá špatně.Bond007 píše:TSI mame na firme asi 10 a s A6 3,2 jsem taky neco ujel a vim ze tomu autu v kombinaci s tiptronicem absolutne nesedi a je to motorova tragedie coz 1,8tsi neni... a kdyz zase budu vychazet ź info z medii - sledovali ho od vyskova, pak mas überpassaty v ivanovicich, chrlicich, domasove, beranove...to je vic nez 2 vrtulnik maji tusim v brne...
...to ale předpokládáš, že všechny čekají na D1, což velmi často není pravda. Že je debilní novináři nazývají superauty a nevím, čím vším, je, jak oba víme, hloupé. A že zrovna ty to používáš, již poněkolikáté, jako lightmotív svých příspěvků, je divné. Mě to evokuje myšlenku zakoupit RS6tky, protože ty jsou rychlejší a ne jako ten passatovský póvl, kterej tam ani nestihne dojet.
Myslíš to dobře, ale interpretace nahrává policejní demagogii
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
sem rad ze i rozumis...ale ve vysledku RS6 jeste lepsi volba to neprehlidne uz vubec nikdořidičBOB píše:Já mám taky TSI a tedy cokoliv nad 180 je na hodiny... A to není zajetá špatně.Bond007 píše:TSI mame na firme asi 10 a s A6 3,2 jsem taky neco ujel a vim ze tomu autu v kombinaci s tiptronicem absolutne nesedi a je to motorova tragedie coz 1,8tsi neni... a kdyz zase budu vychazet ź info z medii - sledovali ho od vyskova, pak mas überpassaty v ivanovicich, chrlicich, domasove, beranove...to je vic nez 2 vrtulnik maji tusim v brne...
...to ale předpokládáš, že všechny čekají na D1, což velmi často není pravda. Že je debilní novináři nazývají superauty a nevím, čím vším, je, jak oba víme, hloupé. A že zrovna ty to používáš, již poněkolikáté, jako lightmotív svých příspěvků, je divné. Mě to evokuje myšlenku zakoupit RS6tky, protože ty jsou rychlejší a ne jako ten passatovský póvl, kterej tam ani nestihne dojet.
Myslíš to dobře, ale interpretace nahrává policejní demagogii
Ale jde mi samozrejme ukazat jak jsou ta auta k nicemu i s jejich medialni superpovesti, jakmile se najde nekdo nestandardni, a ze nas silencu neni malo...jsou k nicemu, ale hlavne ze uz si na sebe vydelali, i kdyz nicemu nepomohli
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
ted me tak napadlo, dostanu zpatky neco ze svych dani, kdyz na sebe policie vydelava?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
k ničemu nejsou...ale to je věc pohledu. Jezdíš často do Německa, tak potkáváš ty jejich E500 a AMGčka, ne? Rychlejší auta mají prostě všude...akorát zřejmě bez mediální masáže a primárního určení: měření rychlosti. Problém je, že u nás se prakticky na nic jiného nepoužívají...jak už jsem psal 1000x - na takové nesprávné užití jízdních pruhů, na to sere každej, protože není dobré do statistik....a jsme zase u toho, že to celé páchne od hlavy.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bob má pravdu.
Za současného přístupu se kritika použití Passatů zvrhne v požadavek na elektronické šmírování a omezování řidičů. Naopak chválení použití Passatů se zvrhne v požadavek na víc buzerujících aut na dálnicích. Obojí bude znamenat omezení svobody.
Jediným dobrým řešením je neřešit konkrétní případ, ale obrátit zrak na systém jako takový. PČR je dnes nikoliv orgán ochrany občanů, ale jedna z výběrních kasiček státu. Celkově je sankční právo v ČR příšerně přebujelé a zneužívané (na což upozorňují státní zástupci), nesloužící k plnění primárních cílů.
Za současného přístupu se kritika použití Passatů zvrhne v požadavek na elektronické šmírování a omezování řidičů. Naopak chválení použití Passatů se zvrhne v požadavek na víc buzerujících aut na dálnicích. Obojí bude znamenat omezení svobody.
Jediným dobrým řešením je neřešit konkrétní případ, ale obrátit zrak na systém jako takový. PČR je dnes nikoliv orgán ochrany občanů, ale jedna z výběrních kasiček státu. Celkově je sankční právo v ČR příšerně přebujelé a zneužívané (na což upozorňují státní zástupci), nesloužící k plnění primárních cílů.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak on je i pro novináře asi zásadní ten rozdíl v pohnutce a úmyslu, čili jestli namachrovaný manažer úmyslně vytlačí auto z dálnice, protože mu dost rychle neuhlo z levého pruhu a zlotřilý podnikatel úmyslně vybržďuje auta na dálnici, protože si dovolili vjet při své hlemýždí rychlosti 130 km/hod do levého pruhu, oproti tomu, když polda v rámci své bohulibé činnosti flastrování obdobných manažerů a podnikatelů neúmyslně způsobí něčí smrt. Nejde totiž jen o následek.řidičBOB píše:...Lacina byl v TV každý den víc než premiér. Trpiš a Koloušek taky... Ale takový řidič Passatu, který zabil kluka kvůli nerozvážnému otáčení, navíc bez použití jakékoliv výstrahy, tak ten není do dnešního dne znám. Ani podle nacionálů a ani podle sl. čísla! Bylo to dva dny v TV a od té doby nic. Akorát vteřinově informovali, že byl obviněn a dál nic. Trpiš byl opět propírán naposled včera nebo předevčírem...
U Laciny taky dovodili neprimy umysl, takze kdyz se bude chtit, muze se klidne ukazat, ze policajt toho motorkare sejmul umyslne a sup se svini do bane