Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
nic takoveho v okruhu tak 3 km
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
jj, to je pořád to samé...řidičBOB píše:Školka, jesle, kostel, nemocnice, starobinec...mmira píše:mmch, absolutne nechapu, proc meri prave tam. teda chapu, kazdy tam jede rychleji. ale ze by to nekoho ohrozovalo?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale musím zatleskat znovuzavádění trojnožek! Konečně bude na silnici nějaký pořádek Tahle bývá často k vidění na D2
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
občas mají kontroly i svůj význam: http://zlin.idnes.cz/nenapravitelneho-r ... zpravy_wlk
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ty woe...
silnice třetí nebo čtvrté nebo keré třídy mezi novosedly nad nežárkou a kolenci (nebo se to píše kolence, nebo kolenec?), les, nikde nic, akorát srnky a stromy.... a mezi stromama modrá oftáka se zatmavenýma sklama.... naštěstí tam je slepá zatáčka s horizontem (po těch letech ježdění k bráchovi na chatu to mám nachozený, tak vím, že tam musím dobrzdit pod sto...) .... "dobrý den pane řidiči, doklady k vozidlu a řp prosím".... "kampak jedete?" "Vykoupat se do aquaparku v JH...." "tak štastnou cestu a !!pomalu!!"
silnice třetí nebo čtvrté nebo keré třídy mezi novosedly nad nežárkou a kolenci (nebo se to píše kolence, nebo kolenec?), les, nikde nic, akorát srnky a stromy.... a mezi stromama modrá oftáka se zatmavenýma sklama.... naštěstí tam je slepá zatáčka s horizontem (po těch letech ježdění k bráchovi na chatu to mám nachozený, tak vím, že tam musím dobrzdit pod sto...) .... "dobrý den pane řidiči, doklady k vozidlu a řp prosím".... "kampak jedete?" "Vykoupat se do aquaparku v JH...." "tak štastnou cestu a !!pomalu!!"
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
na otazku
zasadne neodpovidam, co je jim do toho.pavproch píše:"kampak jedete?"
Autoforum.cz
Dnes na D1 jestřáb v tmavěmodré metalíze na parkovišti u polorozpadlého bývalého mootorestu.Název si už nepamatuju.Je to na Vysočině sněrem na Brno z Prahy.
Bez bodů
presnemmira píše:na otazkuzasadne neodpovidam, co je jim do toho.pavproch píše:"kampak jedete?"
mne sa dokonca stalo ze sa ma pytali koho veziem
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Nevim jestli je to zrovna vhodný na dálnici. V momentě, když pojede vláček v levym pruhu jim bude k prdu fotka, kde bude víc než jedno auto.řidičBOB píše:Ale musím zatleskat znovuzavádění trojnožek! Konečně bude na silnici nějaký pořádek Tahle bývá často k vidění na D2
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem