Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
Jak pise exfun je to chrti kolo, tam se slo cestou co nejmensiho pohupovani + jeste brain. Ja bych si radsi projel s-works enduro.
Obyčejný Stupmjumper, nejlíp s Triadem místo brainu.Vrooom píše:Jak pise exfun je to chrti kolo, tam se slo cestou co nejmensiho pohupovani + jeste brain. Ja bych si radsi projel s-works enduro.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Toho bych asi rozflakal, skoda ho osazovat nejakejma enduro rafkama. enduro bych si fakt projel 160 mm a vaha kolem 12 Kg Zajimalo by me jak by jelo, rozdil 3kg oproti nynejsimu kolu ... jasny nejvic delaj gumy a kola, ale i tak.
od rána sem řešil důležitější věci, fčíl sem ty 4 stránky nových příspěvků přeletel očima:
FS nesci, já sci HT.... kromě extrémních sjezdů je ve všem HT lepší než FS.... a dyž to z kopce moc drncá, tak slezu a du peši, já se tza to nestydím....
ano, jsem (i v tomhle) konzervativní....
FS nesci, já sci HT.... kromě extrémních sjezdů je ve všem HT lepší než FS.... a dyž to z kopce moc drncá, tak slezu a du peši, já se tza to nestydím....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch píše:od rána sem řešil důležitější věci, fčíl sem ty 4 stránky nových příspěvků přeletel očima:
Pravda vyděsí
hele v cem je cyklokrosove kolo jine, nez silnicni? pocitam, ze tam budou jine plaste, ale jinak? ma kratsi prevody pocitam a jinak?
- Franta Lopata
- Letec
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
HT je lepsi jen v cene a vaze v ostatnim je lepsi full pokud se bavime o mtb. Zkus si nejakej projet (ne jen po chodniku pred obchodem ) Do kopce kolo lip kopiruje teren, z kopce lip kopiruje teren - lepsi trakce, mozna kdyz by jsi mel full tak by jsi nemusel sesedat. Urcite by jsi zrychlil v horsim terenu. Ht jen pro ty co se nezenou do terenu.pavproch píše:od rána sem řešil důležitější věci, fčíl sem ty 4 stránky nových příspěvků přeletel očima: