tady je videt jak jsou ty jejich slavny passaty na hovno, nahani ho 60 km a nejsou schopni ho odstavit...ultima ratio píše:Které z těch aut bylo Audi?
http://www.novinky.cz/krimi/294844-vuz- ... na-d1.html„Stála tu fronta aut a my jsme k ní dojížděli. Najednou jsem viděl ve zpětném zrcátku blesky policejního majáku a pronásledovaný vůz, který se blížil k nám strašlivou rychlostí. Ještě jsem stačil zareagovat, ti před námi už ne. Do těch ten kluk vlítnul a tuším tři sroloval s sebou. Pak to začalo hořet. Jeho ještě vytáhli, ale už mu to nebylo nic platný,“
Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Kde jsou takové informace? O passatu není žádné info
Ono sice se to lehce říká, ale jak chceš zastavit auto v rychlosti okolo 200km/hod na D1 (nechci psát dálnici) v provozu? Jediné co mě napadá je zastřelit řidiče
edit: 14:30 oznámení policii 15:30 zahájení pronásledování, nějak chybí po jak dlouhé době to skončilo
Ono sice se to lehce říká, ale jak chceš zastavit auto v rychlosti okolo 200km/hod na D1 (nechci psát dálnici) v provozu? Jediné co mě napadá je zastřelit řidiče
edit: 14:30 oznámení policii 15:30 zahájení pronásledování, nějak chybí po jak dlouhé době to skončilo
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
tak v chrlicich i v beranove maji nadpassaty tak jsem myslel ze pri pronasledovani nebezpecnyho ridice nasadi to nej co maji
a zastrelit ridice je blbost, ale mohli by se ucit od trpisovskyho nebo laciny, pripadne zkusit prostrelit kola. Kazdopadne pokud meli dve auta, coz meli, mohli ho proste natlacit na svodidla a zastavit
a zastrelit ridice je blbost, ale mohli by se ucit od trpisovskyho nebo laciny, pripadne zkusit prostrelit kola. Kazdopadne pokud meli dve auta, coz meli, mohli ho proste natlacit na svodidla a zastavit
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
No dle nějakých info ho naprášil snad i tatík, že mu šlohl auto. Ten bude mít asi špatný sny
Kdyby ho natlačili na svodidla tak den na to tu píše Mmira jak si policajti neváží aut a vymrdavaj s našima daněmi
Kdyby ho natlačili na svodidla tak den na to tu píše Mmira jak si policajti neváží aut a vymrdavaj s našima daněmi
AR166V6, F850 Special
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
po bitvě je každý generál...
Každopádně Passat nemusel být v dosahu a já být jeho řidičem, tak na nějakého pičuse v Audi mrdám, protože bych nechtěl do konce života splácet státu auto, kdyby se náhodou něco stalo.
...už vidím, jaké články by se objevily, kdyby na D1 použil někdo služební zbraň...a nechci ani domyslet fakt, že by v rychlosti kolem 200kmh trefil něco jiného než kolo ujíždějícího auta.
Každopádně Passat nemusel být v dosahu a já být jeho řidičem, tak na nějakého pičuse v Audi mrdám, protože bych nechtěl do konce života splácet státu auto, kdyby se náhodou něco stalo.
...už vidím, jaké články by se objevily, kdyby na D1 použil někdo služební zbraň...a nechci ani domyslet fakt, že by v rychlosti kolem 200kmh trefil něco jiného než kolo ujíždějícího auta.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ja myslel ze policajti maji uz z podstaty pojistku na blbost btw svoje povolani si vybrali sami, takze musi cekat to, ze kdyz neco zkurvi, tak je ten kdo je plati nespokejenejřidičBOB píše:po bitvě je každý generál...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
i pojistky na blbost mají své výluky... Ono v praxi není tak jednoduché, jak se to mnohdy zdá.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
vim jak to chodi kdyz pach naboura sluzebak...ale ono neni na skodu kdyz si to chlapci jednou zkusi z druhe strany, vetsinou jsou pak mnohem tolerantnejsi, kdyz vidi s jakou debilitou se clovek musi denodenne prat
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
vsak to jen podtrhuje to, jak pokrivene maji nastaveny system
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW