Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Pokud si sednu k někomu do auta, to že řídí jako idiot poznám během prvních 3 kilometrů. Na to není potřeba žádná kvalifikace...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
nenapadny.sofer:
Ale no tak, ty řeči o cti, to nemuselo být kamaráde.
Vystačíš si s parafrází, že sytý hladovému nevěří, abychom se tím nemuseli nadále zbytečně zaobírat?
Pošlu SZ.
Ale no tak, ty řeči o cti, to nemuselo být kamaráde.
Vystačíš si s parafrází, že sytý hladovému nevěří, abychom se tím nemuseli nadále zbytečně zaobírat?
Pošlu SZ.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
-
- Pan Řidič
Stejně jako z tvojí strany nemuselo teď být oslovení "kamaráde", když to evidentně není myšleno zcela upřímně. Halt diskuze je jak z jedné, tak z druhé strany citově zabarvená... I když uznávám, že moje poslední věta byla už spíše provokativního charakteru, sorry. SZ jsem dostal i přečetl, ale jsou v ní spíš odpovědi na nevyřčené otázky.
Abychom si rozuměli, já svým prvním příspěvkem nechtěl upozornit na to, že jsem dokonalý šofér a že se mě tvé příspěvky bůhvíjak dotýkají. Samozřejmě vím, že nejsem. I já se s drtivou většinou osob, kterými jsem kdy byl vezen, cítím na sedadle smrti poněkud vyděšeně. Není to tím, že by mě na každém druhém kilometru bezprostředně ohrožovali, ale obávám se neustále jejich reakce při jakékoliv neočekávané nestandardní situaci.
Abych to shrnul, nemyslím si, že můj pohled na dění na silnicích diametrálně odlišný od tvého, jen mi tvůj sloh prostě připadá značně povýšenecký... Ale je to jen subjektivní, zřejmě hloupý, názor. Dál bych se v tom nerad vrtal.
Stepan: Evidentně jsi absolutně nepochopil smysl mého příspěvku. Ano, to, že někdo řídí jako idiot, poznám během pár km dokonce i já...
Abychom si rozuměli, já svým prvním příspěvkem nechtěl upozornit na to, že jsem dokonalý šofér a že se mě tvé příspěvky bůhvíjak dotýkají. Samozřejmě vím, že nejsem. I já se s drtivou většinou osob, kterými jsem kdy byl vezen, cítím na sedadle smrti poněkud vyděšeně. Není to tím, že by mě na každém druhém kilometru bezprostředně ohrožovali, ale obávám se neustále jejich reakce při jakékoliv neočekávané nestandardní situaci.
Abych to shrnul, nemyslím si, že můj pohled na dění na silnicích diametrálně odlišný od tvého, jen mi tvůj sloh prostě připadá značně povýšenecký... Ale je to jen subjektivní, zřejmě hloupý, názor. Dál bych se v tom nerad vrtal.
Stepan: Evidentně jsi absolutně nepochopil smysl mého příspěvku. Ano, to, že někdo řídí jako idiot, poznám během pár km dokonce i já...
Na řeči tak 30let nedám ani cent. Skutky jsou jediným měřítkem.
Nikdo není dokonalý. Radši povýšenecký a arogantní, než neznalý a najivní. Není v tom nic osobního.
Děkuji za ukončení zbytečné diskuse mimo téma z tvé strany.
Nikdo není dokonalý. Radši povýšenecký a arogantní, než neznalý a najivní. Není v tom nic osobního.
Děkuji za ukončení zbytečné diskuse mimo téma z tvé strany.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Toto je celkem komické, chlapec zaviní nehodu a chce to hodit na auto, které mu tam evidentně najel...
-
- Pan Řidič
uz to video stiahol. Uvedomil si, ze je jediny kto veri vo svoju nevinu
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak snad ho už stihnul předat nehodovce od PČR
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Schvástal se, že ano. Prý záznam je jasný důkaz toho, že to byla chyba "českého snu". Docela komik, ale to je každý kdo si koupí francouzský vůz...
Nemáte někdo backup toho videa? Nebo aspoň popis toho, co se tam stalo
Daval sem to video i s popisem sem.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/