Typicky, přehledný úsek, bezpečno => vylepšujeme státní rozpočet a buzerujeme neboli "pomáháme a chráníme".VS* píše:SK před Drietomou: TruCam z ruky obousměrně!!!! pěkně schovaní na cestě do lesa, nebyla žádna šance je vidět,měřil na hódně daleko.
http://postimg.org/image/ro4bu1lpd/
http://postimg.org/image/q6pt90lcd/
Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
snad není takový problém to dát do googlu..code píše:Minulý týden mně zastavili strážnici když jsem předjížděl v křižovatce - na semaforu bylo přede mnou jednou auto, blikla tam zelená a docela mu to trvalo než se rozjel, tak jsem ho předjzel z leva a trochu na to šlápl a za chvíli mně na dalších světlech brali.
Říkali mně, že za předjížděni v křižovatce je až 6 bodu a odejmutí ŘP, tak se ptám, skutečně v této situaci tohle mohlo nastat?
Borci byli naprosto v pohodě a vyřešili jsme to nakonec domluvou, ale zajímalo by mně jak to je, v jakém zákoně (odstavec) se na to to můžu přesně mrknout.
Díky.
361/2000Sb. § 17 Předjíždění
§17 (5) Řidič nesmí předjíždět:
f) na křižovatce a v těsné blízkosti před ní; tento zákaz neplatí
4. na křižovatce s řízeným provozem.
žádný přestupek za 6 bodu neexistuje
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
koukám, že panovala vzájemná shoda ve znalostech zákona
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A to už úprava přílohy 361, která vylučuje 6b. postih, platí přes 2 roky, to by se mohli naučit. Nejvíc mě rozebralo, že to vyřešili naštěstí domluvou. Takový štěstí, že mu za naprosto legální jednání nic neudělali, taky bych byl hned o něco šťastnější.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to bych je asi překvapil, kdybych s postihem za přestupek nesouhlasil
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No mne se to zdálo divný, ale s přestupkem bych stejne nesouhlasil, ale ani kdybych souhlasil tak by se evidentně nic nedělo.
Nesouhlasit s domluvou by bylo vtipný
Nesouhlasit s domluvou by bylo vtipný
Další varování pro rožnováky: vajutovo městapo má novou lapačku na slony....
Odjezd u Rožnova směr Hňupisko, za Bystřickým mostem je rovinka, pak odbočka doprava ke školnímu statku a hned za ní jsou nějaké reklamní cedule, černá opice s pistolí na stativu sa schová za ty cedule (absolutně neviditelno) a pomáhající černé opice to v tym zálivu za Harcovnou (před EZK) vybírají....
kurwy jedna černé...
fčíl sem tam jel 2x a dvakrát mi to píplo "laser".... samozřejmě sem jel předpisově...
Odjezd u Rožnova směr Hňupisko, za Bystřickým mostem je rovinka, pak odbočka doprava ke školnímu statku a hned za ní jsou nějaké reklamní cedule, černá opice s pistolí na stativu sa schová za ty cedule (absolutně neviditelno) a pomáhající černé opice to v tym zálivu za Harcovnou (před EZK) vybírají....
kurwy jedna černé...
fčíl sem tam jel 2x a dvakrát mi to píplo "laser".... samozřejmě sem jel předpisově...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Laser párty v Novém Městě (kraj HK) - chlapec to střílel ještě cca 20 m před cedulí obce, kde je samozřejmě 90km
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time