Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
M.Z.
Letec

Re: Hon na piráty

Příspěvek od M.Z. »

Kdybych takové pako potkal já, tak se mu praventivně omluvím varovkama, nebo rukou a mám od něj pokoj. Taky se mi stalo, že 2 borečci ve starém Galantu měli pocit, že jsem je ohrozil, přitom mi aktivně bránili v předjetí (jel jsem Fiorinem) a museli ubrat před dalším autem. Stálo jim to za to, odbočit za mnou a nahánět se. 1,3 95k Fiorino jede celkem slušně, celkem snadno jsem je setřásl v zatáčkách,(seděli v tom ucha kolem 20) ale nepraktikoval jsem riskantní předjíždění, takže mě v provozu zase dojeli. Najížděl na mě zuřivě v obci, rozhodl jsem se to dál nehrotit, ubral jsem, rukou z okýnka ukázal ať jede a omluvil se. (sice bych si to s ním raději vyříkal) nicméně jsem to stíhal na poradu tak akorát, tak jsem volil cestu, moudřejší ustoupí.
Evidentně jsem je tím zaskočil, takže se spokojili s fakáčem a už v klidu pokračovali přede mnou.
Kdybych to hrotil dál, mohlo to skončit možná i nehodou, protože mu mozek moc nefungoval...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

pomáhat a chránit - i to je jejich práce.
Já bych to asi řešil jinak, ale i tohle je cesta.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

kdyz resit to jinak smrdi pruserem pro me, ja davam prednost legalnim cestam...zvlast v nasi legislative...pokud tim jinak teda nemyslis vytazeni prukazu :D

jeste podotykam, ze jsme jel firemni fabii, takze ho neprovokovalo ani auto, tentokrat jsem si odpustil i fakace apod, proste jsem v klidu jel a neresil...no, nekdy halt nekdo musi a musi...ten byl tak napumpovanej, ze mozna jen cekal, kdy mu nekdo tu zaminku da...

a omlouvat se fakt nebylo za co...bylo tam mista habadej, vsak jak rikam - rozhodl sjem se pro tento manevr az dodatecne, puvodne jsem to tak v planu nemel...prave na zaklade toho, ze to krasne aplynule vychazi...ve zpetnem zrcatku jsme videl cele jeho auto, proste byl dost daleko a jel uz v tu chvili skoro krokem, fakt nechapu...jeste doplnim, ze za cely muj zivot na me troubil nekdo dvakrat, z toho jednou, protoze jsem ho proste prehledl a v obou pripadech bylo omluvne gesto samozrejmosti...
ale tohle fakt zadny kriticky pripad nebyl a zadruhe je rozdil zatroubit, ze se mi neco nelibi, to pak treba jako i mavnu rukou, ze sorry, byt sam problem nevidim, ale pokud hned zacne na cloveka najizdet a nesunda ruku z klaxonu, je to psychopat, co nepatri na silnici....chapu, ze to mohl byt nejaky zkrat nebo stres takhle v patek vecer pred vanoci, i proto jsem to dal neresil...at nema problemy, pokud je jinak normalni (i kdyz moc nevypadal :)) )...no apokud neni a udela to znova, uz to ma v zaznamech a poveze se...prehraval jsem si situaci nekolikrat, vcetne odhadu, jak to vypadalo z jeho pohledu a neshledavam na tom nic, cim bych ho mel rozcilit...trikrat denne mi to tam nekdo foukne tesneji a ani mi to neprijde... (a to jsem zvykly na delsi auta, ta mezera byla asi jeste vetsi, nez si myslim...)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

podle mne byla policie na místě... Nikdy nevíš, co takový labilák provede...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Jenyk
Mistr volantu

Příspěvek od Jenyk »

Hele, to nemá cenu dál řešit, stalo se to, zapomeň. Třeba ho bolely zuby, nasrala ho žena, vyhodili ho z práce a tohle ho posunulo přes limit ....každý máme někdy slabší chvilku. Hlavní je, že to skončilo bez následků na zdraví i na vozejcích. A je dobře vědět že naše policie umí také rozumně zasahovat a je k mání.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

hele, znám případ, kdy na začátku bylo něco podobného, akorát, že jeden nedal druhému přednost a málem došlo k nehodě...proběhla nějaká výměna názorů, posunky...až ten, co byl v právu vystoupil a než stačil vůbec přijít k tomu druhému autu, jeho řidič vyskočil a našil mu tři kulky do břicha.
U soudu se pak hájil, že je státní úředník a byl v ten den ve stresu. A u soudu mu to uvěřili :-( Chlapík to přežil, ale i tak mi podmínka přišla jako výsměch!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Caddy: ja neříkám, že se bylo za co omlouvat, jen by ses ho tím možná zbavil.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jenyk
Mistr volantu

Příspěvek od Jenyk »

řidičBOB píše:A u soudu mu to uvěřili :-( Chlapík to přežil, ale i tak mi podmínka přišla jako výsměch!
Nezlob se, ale mám jisté pochybnosti. Je to sice OT, ale mohl bys to nějak doložit?
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

asi bych mohl, ale nevidím k tomu důvod... Buď to bereš tak, že se to stalo nebo že jsem lhář. Mě je buřt, co si vybereš.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Jenyk
Mistr volantu

Příspěvek od Jenyk »

a) přijde mi to nepravděpodobné, naše soudy bývají dost tvrdé; b) nikde jsem o takovém případu nic nenašel. Zajímalo by mne to.
Odpovědět