Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Kdybych takové pako potkal já, tak se mu praventivně omluvím varovkama, nebo rukou a mám od něj pokoj. Taky se mi stalo, že 2 borečci ve starém Galantu měli pocit, že jsem je ohrozil, přitom mi aktivně bránili v předjetí (jel jsem Fiorinem) a museli ubrat před dalším autem. Stálo jim to za to, odbočit za mnou a nahánět se. 1,3 95k Fiorino jede celkem slušně, celkem snadno jsem je setřásl v zatáčkách,(seděli v tom ucha kolem 20) ale nepraktikoval jsem riskantní předjíždění, takže mě v provozu zase dojeli. Najížděl na mě zuřivě v obci, rozhodl jsem se to dál nehrotit, ubral jsem, rukou z okýnka ukázal ať jede a omluvil se. (sice bych si to s ním raději vyříkal) nicméně jsem to stíhal na poradu tak akorát, tak jsem volil cestu, moudřejší ustoupí.
Evidentně jsem je tím zaskočil, takže se spokojili s fakáčem a už v klidu pokračovali přede mnou.
Kdybych to hrotil dál, mohlo to skončit možná i nehodou, protože mu mozek moc nefungoval...
Evidentně jsem je tím zaskočil, takže se spokojili s fakáčem a už v klidu pokračovali přede mnou.
Kdybych to hrotil dál, mohlo to skončit možná i nehodou, protože mu mozek moc nefungoval...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pomáhat a chránit - i to je jejich práce.
Já bych to asi řešil jinak, ale i tohle je cesta.
Já bych to asi řešil jinak, ale i tohle je cesta.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
kdyz resit to jinak smrdi pruserem pro me, ja davam prednost legalnim cestam...zvlast v nasi legislative...pokud tim jinak teda nemyslis vytazeni prukazu
jeste podotykam, ze jsme jel firemni fabii, takze ho neprovokovalo ani auto, tentokrat jsem si odpustil i fakace apod, proste jsem v klidu jel a neresil...no, nekdy halt nekdo musi a musi...ten byl tak napumpovanej, ze mozna jen cekal, kdy mu nekdo tu zaminku da...
a omlouvat se fakt nebylo za co...bylo tam mista habadej, vsak jak rikam - rozhodl sjem se pro tento manevr az dodatecne, puvodne jsem to tak v planu nemel...prave na zaklade toho, ze to krasne aplynule vychazi...ve zpetnem zrcatku jsme videl cele jeho auto, proste byl dost daleko a jel uz v tu chvili skoro krokem, fakt nechapu...jeste doplnim, ze za cely muj zivot na me troubil nekdo dvakrat, z toho jednou, protoze jsem ho proste prehledl a v obou pripadech bylo omluvne gesto samozrejmosti...
ale tohle fakt zadny kriticky pripad nebyl a zadruhe je rozdil zatroubit, ze se mi neco nelibi, to pak treba jako i mavnu rukou, ze sorry, byt sam problem nevidim, ale pokud hned zacne na cloveka najizdet a nesunda ruku z klaxonu, je to psychopat, co nepatri na silnici....chapu, ze to mohl byt nejaky zkrat nebo stres takhle v patek vecer pred vanoci, i proto jsem to dal neresil...at nema problemy, pokud je jinak normalni (i kdyz moc nevypadal )...no apokud neni a udela to znova, uz to ma v zaznamech a poveze se...prehraval jsem si situaci nekolikrat, vcetne odhadu, jak to vypadalo z jeho pohledu a neshledavam na tom nic, cim bych ho mel rozcilit...trikrat denne mi to tam nekdo foukne tesneji a ani mi to neprijde... (a to jsem zvykly na delsi auta, ta mezera byla asi jeste vetsi, nez si myslim...)
jeste podotykam, ze jsme jel firemni fabii, takze ho neprovokovalo ani auto, tentokrat jsem si odpustil i fakace apod, proste jsem v klidu jel a neresil...no, nekdy halt nekdo musi a musi...ten byl tak napumpovanej, ze mozna jen cekal, kdy mu nekdo tu zaminku da...
a omlouvat se fakt nebylo za co...bylo tam mista habadej, vsak jak rikam - rozhodl sjem se pro tento manevr az dodatecne, puvodne jsem to tak v planu nemel...prave na zaklade toho, ze to krasne aplynule vychazi...ve zpetnem zrcatku jsme videl cele jeho auto, proste byl dost daleko a jel uz v tu chvili skoro krokem, fakt nechapu...jeste doplnim, ze za cely muj zivot na me troubil nekdo dvakrat, z toho jednou, protoze jsem ho proste prehledl a v obou pripadech bylo omluvne gesto samozrejmosti...
ale tohle fakt zadny kriticky pripad nebyl a zadruhe je rozdil zatroubit, ze se mi neco nelibi, to pak treba jako i mavnu rukou, ze sorry, byt sam problem nevidim, ale pokud hned zacne na cloveka najizdet a nesunda ruku z klaxonu, je to psychopat, co nepatri na silnici....chapu, ze to mohl byt nejaky zkrat nebo stres takhle v patek vecer pred vanoci, i proto jsem to dal neresil...at nema problemy, pokud je jinak normalni (i kdyz moc nevypadal )...no apokud neni a udela to znova, uz to ma v zaznamech a poveze se...prehraval jsem si situaci nekolikrat, vcetne odhadu, jak to vypadalo z jeho pohledu a neshledavam na tom nic, cim bych ho mel rozcilit...trikrat denne mi to tam nekdo foukne tesneji a ani mi to neprijde... (a to jsem zvykly na delsi auta, ta mezera byla asi jeste vetsi, nez si myslim...)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
podle mne byla policie na místě... Nikdy nevíš, co takový labilák provede...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Hele, to nemá cenu dál řešit, stalo se to, zapomeň. Třeba ho bolely zuby, nasrala ho žena, vyhodili ho z práce a tohle ho posunulo přes limit ....každý máme někdy slabší chvilku. Hlavní je, že to skončilo bez následků na zdraví i na vozejcích. A je dobře vědět že naše policie umí také rozumně zasahovat a je k mání.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
hele, znám případ, kdy na začátku bylo něco podobného, akorát, že jeden nedal druhému přednost a málem došlo k nehodě...proběhla nějaká výměna názorů, posunky...až ten, co byl v právu vystoupil a než stačil vůbec přijít k tomu druhému autu, jeho řidič vyskočil a našil mu tři kulky do břicha.
U soudu se pak hájil, že je státní úředník a byl v ten den ve stresu. A u soudu mu to uvěřili Chlapík to přežil, ale i tak mi podmínka přišla jako výsměch!
U soudu se pak hájil, že je státní úředník a byl v ten den ve stresu. A u soudu mu to uvěřili Chlapík to přežil, ale i tak mi podmínka přišla jako výsměch!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Caddy: ja neříkám, že se bylo za co omlouvat, jen by ses ho tím možná zbavil.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Nezlob se, ale mám jisté pochybnosti. Je to sice OT, ale mohl bys to nějak doložit?řidičBOB píše:A u soudu mu to uvěřili Chlapík to přežil, ale i tak mi podmínka přišla jako výsměch!
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
asi bych mohl, ale nevidím k tomu důvod... Buď to bereš tak, že se to stalo nebo že jsem lhář. Mě je buřt, co si vybereš.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
a) přijde mi to nepravděpodobné, naše soudy bývají dost tvrdé; b) nikde jsem o takovém případu nic nenašel. Zajímalo by mne to.