Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Hon na piráty

Příspěvek od řidičBOB »

No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

nová výzbroj - už si na nás došlápnou i na polňačce :D
http://www.antiradary-forum.net/topic720-135.html
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No pain, no gain.
Vespa time \m/
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

Tak mam za sebou další naháněčku... Jel jsme po nějakých nákupech, v Tesku bohužel měli prd, tak jsem se vydal ještě do Globusu. Na čtyřproudovce byla v dali červená, v levém pruhu dojížděla pomaloučku felicie, ja jel v pravem za octavkou, co slibovala sviznejsi jizdu i nasledny rozjezd...ale kdyz jsem felicii minul, řekl jsem si, že tam je ještě hafo místa, tak jsem to ještě řízl před ní. Ale ne, že bych mu to fikl před čumákem, mezi námi bylo nejméně pět metrů a on jak jel pomaloučku a dojížděl, ani brzdit nemusel, nic mu nemělo co vadit...jako jo, uznávám, že to není úplně standardní, ale ani nebezpečné a nikomu jsem zkrátka nepřekážel.
On si zřejmě myslel něco jiného, hned spustil dálkovky a klaxon...a drzel na něm ruku furt...po chvíli padla zelená a já se poměrně svižně rozjel, ať teda vidí, že ho fakt nehodlám brzdit (toho jsme se bál já, kdybych zůstal za ním)...jenže on se držel za mnou, visel mi na nárazníku, zběsile furt blikal a troubil...ruku z houkačky fakt skoro nesundal...a začal kličkovat za zadkem, občas najel i rohem auta vedle mě...no prostě jak zběsilej...po chvíli jízdy a nějakém odbočení mi bylo jasné, že ho to nepustí..a furt troubil a blikal, lidi se otaceli, sileny....rozhodl jsem se teda zajet na globusovskou benzinku, tam jsou precijen kamery a světlo...a zastavil. On stáhl okénko, tak jsem taky pootevřel, ať teda vidím, s kým mám čest a on začal s nějakými nadávkami a posměšky, vypadal jak Biff z návratu do budoucnosti, i s tou teplákovkou :) Jen teda hubenější...a mluvil fakt jak magor...a ještě se strašně smál, že prý neumím říkat "R" Tak jsem okno zase zavřel a čekal....on popojel kousek dopředu a čekal, až já vyrazím, aby mě mohl zase stíhat asi.
Já si mezitím zašel k benzínce koupit směs do ostřikovačů, pokecal s obsluhou a šel zase do auta. On furt číhal s nastartovaným motorem o kus dál. Takže jsem zavolal policajty, pač jsem chtěl ještě nakoupit a domu. Tentokrát fakt všechna čest (napravili si tak reputaci po te příhode s limuzínou, jistě pamatujete), přijelo první auto za pět minut s nějakou lepší jednotkou (měla vesty, celkově lepší výbavu, než běžně vidím u policajtů), za další dvě minuty přijelo ještě druhé auto s normálními policajty, když už to ti první řešili. Fakt klobouk dolů i před detaily, jako že kousek před cílem zhasli majáky a sirény, aby ho nevyplašili. Já jim stručně řekl, co se stalo, jeden zůstal s emnou, ostatní šli na toho frajera. Ten jim prý řekl, že si tam jen vyřizuje hovory a nic neudělal (čímž zaprvé potvrdil, že je debil, když jsou všude kamery, co to vyvrátí, zadruhé tím potvrdil, že se necítí v právu, jinak by začal oponovat).
POlicajti se mě ptali, zda to chci řešit dál jako ohrožení nebezpečnou jízdou nebo jak to říkali nebo to necháme nějakým pohrozením. Já se ho zeptal, co si myslí, zda mu toto stačí a on an to jen pokrčil rameny a nějak hezky ho nazval (tak snad fakt taky poznali, co je zač a není to jen nějaký psychologický výcvik, aby oběma řekli o tom druhém, že je debil a oba se tak uklidnili:)))) Já jim řekl, že po mně nestřílel a určitě mají důležitější práci a nebudu je okrádat o čas a sebe taky ne a že to snad takto stačí. Jen ať ho tam zdrží a já můžu odjet a ztratit se. To řekli, že není problém a že kdyby cokoliv, mám hned volat, a teď že už mu udělali záznam, takže by si neměl troufnout se vůbec přiblížit (podotýkám, že kolem něj jich furt tak pět stálo)...tak jsem jim ještě na rozloučenou řekl, ať mu dají hlavně dýchnout a v klidu odjel...
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ultima ratio »

No vidíš, a kdybys zbytečně nespěchal a neházel kvůli tomu myšky, taks dojel do cíle dřív a nemusel jsi při tom ani zbytečně zaneprazdňovat policejní hlídky, mají na práci jistě důležitější věci, než dělat zeď vystrašenému řidiči, co si nakakal do trenýrek, protože se bojí pomsty za myšku.
Caddy píše:... určitě mají důležitější práci a nebudu je okrádat o čas ...
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Ty jsi fakt kokot...
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Když na to nemáš, tak ty myšky prostě nedělej, avotomtoje. ;)
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

Nejak mi unika duvod tech policajtu. Proste se na nej vykaslu, at si troubi a blika treba do rana. Ale abych zajel na benzinku, tam se s snim hadal, pak jeste do toho tahal policii, to asi ne.
Mirek
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

No protože měl v trenýrkách strachy nakakáno, to je ten jediný důvod, proč volal policajty. :D Když má takový strach z okolojedoucích řidičů, tak musí příště šlapat na pedály a točit volantem s rozmyslem a ne jim dělat myšky. =)) A asi to nebylo zrovna poprvé, co ho museli poldové zachraňovat. ;)
Caddy píše:Tak mam za sebou další naháněčku...
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

francis píše:Nejak mi unika duvod tech policajtu. Proste se na nej vykaslu, at si troubi a blika treba do rana. Ale abych zajel na benzinku, tam se s snim hadal, pak jeste do toho tahal policii, to asi ne.
no ,nejak nevim, jak se ho zbavit, aniz by to skoncilo nejakym nasilnym aktem...takze bych jezdil, dokud by nedosel beznin nebo jak? ja potreboval jeste nakoupit a domu a tam si ho rozhodne nepovedu :) Ja jsem pomerne mirumilovnej clovek...a ze on je agresor, bylo zcela evidentni...
Odpovědět