Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
by mě zajímalo, jestli budou po 1. květnu měřit tradičně na nábřeží a směrem na frenštát nebo si najdou další nepřehledné úseky
Rychlost zabíjí!
tak pokud by nemerii na fren, tak by nastal konec sveta
@nokia: zapoměls na jejich oblíbené místo před zvláštní školou na nábřeží, kdy pokutujou za cokoli nad 30 (i když je tam padesátka)...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
si myslímgoes píše:tak pokud by nemerii na fren, tak by nastal konec sveta
tam je zóna 30 ne?pavproch píše:@nokia: zapoměls na jejich oblíbené místo před zvláštní školou na nábřeží, kdy pokutujou za cokoli nad 30 (i když je tam padesátka)...
edit: Jednou jsme kolem nich šli a přemýšleli jsme, jestli jim nešlohnout tu ceduli, že měří
Rychlost zabíjí!
mně přijde, že jejich hlavní poslání je kontrolovat parkovací lístky kolem náměstí. Bylo tu štěrkové parkoviště s kapacitou cca 50 aut. udělali tam asfalt, vymezili čárama, najednou je tam míst 30 a dali tam parkovací automat a MP má hned činnost zajištěnu.goes píše:tak pokud by nemerii na fren, tak by nastal konec sveta
a na tom nábřeží u letecké školy jsem je snad nikdy neviděl a taky myslím, že je tam zona
Pravda vyděsí
tak hlidani povinnosti platit - mesto si ridilo placena mista, nekdo by mel dohlizet nad tim, zda se tato povinnost dodrzuje. u kina je taky pred salem nekdo, kdo kontorluje to, zda byly listky koupene, v tramvaji taky byva revizor, co to kontroluje apod. takze je na miste, aby se tomu venovala i MP. Na druhou stranu az na jeden-dva pripady mam s MP jen dobre zkusenosti. A ze mi odtahli auto z mista, kde jsem stat nemel, nebo dostal pokutu za parkovani kde jsem nemel - to je jen a jen moje vina.