Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
pozor, aji v UK provozují opicajti rádi a zhusta tzv "spot-check" (a při něm kontrolují lékarničky a pod....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Passat B7 na čekané na odpočivadle I50...jako krytí jim sloužili další auta co tam nakupovala
Jen na střeše zapomněli maják co je demaskovalo..
na příjezdu se Protector předvedl s pěkným náskokem
o hodinu a půl pozděj tam byly znova...tentokrát se na odjezdu vytáhla RXi
Jen na střeše zapomněli maják co je demaskovalo..
na příjezdu se Protector předvedl s pěkným náskokem
o hodinu a půl pozděj tam byly znova...tentokrát se na odjezdu vytáhla RXi
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nevíte prosím někdo jak to je s uposlechnutím výzvy k zastavení, když mě na dálnici staví policajt a chce abych zastavil přímo v odstavným pruhu a mě se to z důvodů bezpečnosti nelíbí a chci jet dál na odpočívadlo, nebo nejbližší sjezd? Musím ho uposlechnout? Dneska jsem cca 0,5-1km takto za sebou vodil policejního transportéra (zpomalil jsem, dal jsem blinkr a chtěl sjet na nejbližším sjezdu) a policajt byl vzteky bez sebe co že si to nedovoluju. Nakonec mě předjel a zablokoval, když jsem ho objížděl abych zastavil před ním, tak málem puknul vzteky a normálně mě donutil abych za něj zacouval... Když jsme pak spolu diskutovali, tak z něj vypadla krásná věta, že to riziko klidně veme na sebe???
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
uposlechnout výzvy k zastavení musíš a to bezprodleně...to je na příslušníkovi kde Tě k tomu vyzve, ze tobe se to nelibi nebo neni zrovna kde je irelevantni. A že byl nasrany se nedivim, v Praze sou nasrany uz kdyz nezastavis na STOPku v zrcatku a musi Te predjet a stopnout nebo pouzit sirenu. Jedina moznost je kdyz mas pochybnosti ze to neni policie a zavolas na kolegy pres 158
Tak jen škoda, že si to policajti trochu víc neuvědomují a nestahují lidi na sjezdy, odpočívadla, atd. Tady to vyloženě bylo, že po cca 0,5km byl sjezd i s parkovištěm, kde se to dalo v klidu vyřešit (a kde jsme taky nakonec skončili).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano - musíš uposlechnout. Osobně bych jim ale na dálnici v odstavným nezastavil ani omylem. Jakmile by na mne pak zvýšil hlas, tak bychom se začli bavit úplně jinak. Bych chtěl vidět, jak na sebe vezme riziko za lidský život...asi tak, jak ten pičus, co seděl za volantem Passatu a při honbě za "pirátem" svou neopatrností zabil člověka. Když se nic neděje, tak je každý z nich hrdina...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jako mě je to taky hodně proti srsti, po tom co jsem jednou měnil kolo na dálnici tak tyhle situace nevyhledávám. Bohužel (nebo bohudík) nejsem tak kovaný v jednání s policií, takže jsem přece jen po chvíli vyměkl. Holt cvičení dělá mistry - tak příště .
Úplně náhodou jsem narazil na tohle: odkaz.