Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
ctrl_j
Letec

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od ctrl_j »

řidičBOB píše:Před pár dny jsem zaslechl jednu sojku, která předjímala rozhodnutí soudu (byla si na 1000% jistá), že to takto dopadne. Jsem zvědavý, jestli bude mít pravdu i s Neučesaným...
Nicméně - jediné správné rozhodnutí. Kdyby si šel za tu smrt sednou ten feťácký pičus, bylo by to lepší...ale vraťme se zpět do ČR :-)
Proste kdo ujizdi, musi pocitat s tim, ze se muze i strilet a dopadnout to skarede. Bylo by opravdu moc spatne, kdyby ten rozsudek znel opacne, jinak se nic nezmeni.

Necesany? - Ten to slizne natvrdo. Jini podezreli nejsou, poskozena uz si vzpomnela - tam to bude mit moc spatny s obhajobou a posichruje to ten spoluvezen. Nejak ovsem utichla korupcni kauza kolem jeho pana otce.
Naposledy upravil(a) ctrl_j dne pát 01 dub 07:15, celkem upraveno 1 x.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

...já myslím, že to vezmou postupně...podle věku :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

ono taky vyrobit dukazy nebo je zlikvidovat chvilku trva :D
Citroen C4 GP
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ctrl_j píše:Necesany? - Ten to slizne natvrdo. Jini podezreli nejsou, poskozena uz si vzpomnela - tam to bude mit moc spatny s obhajobou a posichruje to ten spoluvezen. Nejak ovsem utichla korupcni kauza kolem jeho pana otce.
Tak chlapec dostal třináctku...
Docela mne zajímá odůvodnění, protože si myslím, že důkazy obžaloby nejsou nijak valné a nejvíce pokulhává motiv toho činu.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

Chlapec v te dobe fetoval a kradl. Rodice ho vyrazili z baraku protoze zpenezoval i to co nakradl jim doma. Zil u prarodicu a penize nemel. Kadernice byla okradena - motiv byl financni prospech.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No, to sic jo, ale na takové vodě dát 13 let za vraždu, je trochu podivné. Důkazy jsou přinejmenším podivné - paní, které se zázračně vrátila paměť, muklové (stejný typ svědka byl v procesu s Kajínkem označený jako nedůvěryhodný) nebo pachové stopy. Za mých mladých let by na vraždách tohle neprošlo ani na vedlejší stůl a ne ke státnímu zástupci :-(
Trošku mi to přijde jako výrok TÉTO PANÍ, která pronesla: když jsme jí popravili, tak tam nějaká trestná činnost musela být....
BTW: neříkám, že tento mladík to nespáchal...jenom říkám, že policejní práce není uspokojivá a z toho vzešlé důkazy a motiv, mne vůbec nepřesvědčili...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

Mam pocit, ze jsem někde zahlédl i neco v tom smyslu, ze ho usvedcovaly i jeho SMS. Ale je to uz dlouho a možná si to pletu.
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

řidičBOB píše: Když má člověk čas, všechno v pořádku a chce se trošku pobavit, tak proč ne?! Ale mít "špatně nabito", navíc neumět zvládat auto, které řídím a stejně to udělat - to je na odnětí OP a zbavení svéprávnosti.
Tak mimo město jim vysílačka a nízkej výkon asi neumožněj zastavení, byť nevim co to bylo za motorizaci u BMW a koncept SUV taky neni moc velký sportovní nářadí v zatáčkách. Ve městě bych to moc neriskoval, na druhou stranu provoz nízkej a kdyby jel dál po D1, tak by to asi stačilo (komunikace, kde jim ujede v nízkym provozu každá lopata s většim výkonem), ale měl holt asi jiný plány. ;))
řidičBOB píše: Nicméně - jediné správné rozhodnutí. Kdyby si šel za tu smrt sednou ten feťácký pičus, bylo by to lepší...ale vraťme se zpět do ČR :-)
Dovolim si nesouhlasit. Ikdyž je jasný, že ujížděč byla nějaká sjetá guma a ta holka si s nim sedla asi dobrovolně, tak pořád jedinej kdo je odpovědnej za to, že ta holka umřela je orgán. Tvrdit, že viníkem byl řidič je asi stejný jako tvrdit, že měření rychlosti zvyšuje bezpečnost na silnici. Střílet na auto, kde sedí i "nezůčastněná" osoba, která protiprávní jednání nezavinila a riskovat její zdraví/život je podle mě vrchol idiocie. Kdyby zastřelili ujíždějícího mimo oblast, kde by se pohybovali další osoby, tak nenapíšu ani ň.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Zde bych si dovolil připomenou, že řidič fetka byl ten, kdo nezastavil na pokyn policie a spustil tak sled událostí, který na svém konci, vedl k usmrcení spolujezdkyně. Čili ten je zodpovědný za její smrt. Tak to praktují ve většině států USA a nelze s tím nesouhlasit.
Nicméně - z dokazování u toho případu vyplynulo, že ona zastřelená nebyla ve vozidle vůbec vidět a policisté o ní skutečně nevěděli.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Sorry, ale absolutně nechápu tuhle logiku. Takovou argumentací můžeme dojít k názoru, že je normální, když někoho zastřelí jen kvůli tomu, že jsem zrovna byl ve špatnou dobu na špatnym místě a utíkal kolem něho recidivista (když se kácí les, lítaj třísky). K viditelnost - zrovna jsem to chtěl zeditovat, ano, to je docela podstatnej fakt, nicméně, pokud střílím z pistole, tak si musim bejt jistej, že tim neohrožuju zdraví přávě těch nezúčastněných osob. Jasně, je to polehčující okolnost, ale opět - better safe than sorry, pokud nevím nemůžu střílet, až si budu 100% jistej, že riziko zabití dopadá jen na zůčastněné, kteří se v nebezpečí ocitli zaviněně, pak můžu jednat.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
Odpovědět