Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
Jen k tomu dodám, že řB má pravdu. A taky my staříci se snažíme problémy řešit hned/zavčasu/s předstihem, zatímco junioři to maj u ().() a řeší problémy až když nastanou a to ještě s donucením.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Klíčový je ovšem za jakých okolností.
Hranice mezi pečlivostí a bazirovanim na nepodstatnych detailech je tenká. Jestli dobře odhaduju, s čím děláš, tak chápu, že merite s jinou pečlivostí než my
Ne pečlivostí, přesností.
Hranice mezi pečlivostí a bazirovanim na nepodstatnych detailech je tenká. Jestli dobře odhaduju, s čím děláš, tak chápu, že merite s jinou pečlivostí než my
Ne pečlivostí, přesností.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Jaký je rozdíl mezi youtuberem a "Ženou za pultem" nebo jinou komerční sračkou na nově/primě/...? Jaký je rozdíl mezi sledováním TV a YT či jiného online media?janjan píše:nová generace je k tomu vychovávaná retardovanými rodiči, co nechávají svoje parchanty seberealizovat, dodávají jím neustále pocit vyjímečnosti a dokonalosti. Díky tomu pak může vzniknout něco jako "jůtubeři"... Dementi sledujou dementy. Tohle ale naštěstí hravě srovná nadcházející eko recese.
Co je špatného na tom, že se člověk seberealizuje? Co je špatného na uvědomnění si své výjimečnosti? Líbil by se Ti více zástup flustrovaných u pásu ve fabrice?
2.9T RWD
Jak rika Stepan, zalezi na situaci. V nekterym oboru to samozrejme vadi, u kotouce na kole vetsinou ne..tam staci pridat pri stelovani ke kotouci kreditku, adekvatne pristelovat packu na riditkach a kotouc jeste nadela hodne parady. A jestli chcete srovnani tak jste jak mechanici co neumi opravovat ale jen menit dily
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
A mne zase prijde konzumni vyhodit funkcni vec jen proto, ze jsem liny vzit do ruk kleste Misto 200 za kotouc radsi mohl koupit rovnac, kdyz uz je potreba utracet
https://naradi.heureka.cz/max-1-rovnac-kotoucu/
https://naradi.heureka.cz/max-1-rovnac-kotoucu/
Neska ráno mělo podle předpopiča být nijako až scavo. Ráno stanu a zoncna. Takže bajk, i dyž semi nechtělo. První půlhodina pohybu proti kopci bylo zase trápení, ale pak to přebolelo a bylo to fajn, akoráth těplo (ani zima ani hic), tělo fungovalo, cesty a cestičky skoro bez blata bo je sucho. Fajné tři foďky tělocviku. Akurváth sem asi (musím to ešče prohlídnout) probrzdil zadní brzdové desky až na kov a náhradní už mám víc než týden objednané ale ještě mi je neposlali (už sem urgoval). Takže zítra asi nic, i kdyby bylo náhodou ráno hezky, budu muset proti kopci pěši, no.
Kolik km ty destičky mají najeto?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Odhadem 20 výletů á 25-35 km, čili tak 500-700km celkem. Z toho jena si dva výlety v bahně (kdy zadní brzda trpí víc než za sucha)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já se musím přiznat - letos jsem na tem ještě neseděl a vloni jednou Jsem ostuda svého kmene
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Stejně je to ale málo. Mně vydrží násobně víc. Buď měkký materiál nebo moc brzdíšpavproch píše:Odhadem 20 výletů á 25-35 km, čili tak 500-700km celkem. Z toho jena si dva výlety v bahně (kdy zadní brzda trpí víc než za sucha)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.