Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
Nechápu, co na tom máte. (Ne)dobrovolne jsem musel dnes někam na kole dojet a už po 6 km jsem nevěděl, jak si sednout. Dalších 43 jsem fakt trpěl.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Lachende Bestien
- Letec
Rozumně měkké sedlo mi osobně zmírnilo perineální utrpení a zadní tlumič s pérem (nejlépe uzamykatelný) na hrbolech taky neuškodí.
vonkreuz: Řetěz stříkám TF2 spray s teflonem. Musí se častěji, ale nelepí se na to prach.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Já sprejuju řetěz sprejem "Muc Off Dry Lube"
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
když pojedeš mimo zpevněné cesty, tak to chce ideálně před každou vyjíždkou otřít, namazat, nechat chvilku zatéct a znovu otřít. Akce na 3 minuty a z toho 2 minuty čekáš (obouváš se apod.) To následné setření je důležité, ať se na to nelepí bordel zbytečně.
každý má ty koníčky jinde, já třeba nechápu lyžaře v sobotu krásných 220km s převýšením 3500m
každý má ty koníčky jinde, já třeba nechápu lyžaře v sobotu krásných 220km s převýšením 3500m
Pravda vyděsí
A to si dal sám nebo ve skupině? Jestli sám, tak to je drsný.Brus píše:když pojedeš mimo zpevněné cesty, tak to chce ideálně před každou vyjíždkou otřít, namazat, nechat chvilku zatéct a znovu otřít. Akce na 3 minuty a z toho 2 minuty čekáš (obouváš se apod.) To následné setření je důležité, ať se na to nelepí bordel zbytečně.
- Lachende Bestien
- Letec
220 km za den? Nevěřím.Brus píše:...v sobotu krásných 220km s převýšením 3500m
Čistě hypoteticky , na jakém byku a odkud kam a kudy vedla trasa?
Děkuji za rady. Kromě řetězu ještě něco stříknout?
Powderproch asi mazal/stříkal náboj středu pedálu, bo je to tam mastné.
Jsem v tomhle mastným řetézem nepolíbený, kotoučem na lýtku nespálený...
Powderproch asi mazal/stříkal náboj středu pedálu, bo je to tam mastné.
Jsem v tomhle mastným řetézem nepolíbený, kotoučem na lýtku nespálený...
Ten střed sem stříkal WD dyž sem hledal (marně) zdroj loupacího zvuku při šlapání. Ještě je dobré občas prostříknout bowdeny (vedoucí k přesmyku, přehazce), taky WD nebo Dry Lube. A vůbec všechny klouby a kolečka jak na smyku, tak na přehazce. Hlavně se Ti ale NESMÍ dostat ani kapička mazadla na kotouče brzd nebo brzd. desky!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
163km byl závod, zbytek byla cesta na start a pak zpět.northwind píše:A to si dal sám nebo ve skupině? Jestli sám, tak to je drsný.Brus píše:když pojedeš mimo zpevněné cesty, tak to chce ideálně před každou vyjíždkou otřít, namazat, nechat chvilku zatéct a znovu otřít. Akce na 3 minuty a z toho 2 minuty čekáš (obouváš se apod.) To následné setření je důležité, ať se na to nelepí bordel zbytečně.
Pravda vyděsí