S větrem ve vlasech....

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
pavproch
Letec

Re: S větrem ve vlasech....

Příspěvek od pavproch »

Neska mito nevyšlo (navíc je tu od rána šedivo, mrky nízko, ale nechčije), ale zítra snad by mohlo (+ má být i nějaké to slunko). Kéžby (= možná poslední ride před zimním spánkem).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak jo, v nejlepším přestat - neska zase křasných letních 100+ km skrz Beskydy jen v letním tričku, bez záPaChu i bez krizovek, provoz nebyl nijak strašný, paráda, slunko, vítr ve vlasech... užil sem si to, fčíl už m4Zlik stojí s plnou a dolitým wolejem v garáži a bude tam do příštího jara. Ešče si s ním/na něm teda budu hrát (mám nachystané nové přední gumy + jeden přední ráfek je bouchlý), ale to už bude bez startu/výjezdu. Spi sladce.
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Taky jsem se svezl... cca 200km, Slapy a Orlík. na závěr jsem si řekl, že si koupím dálniční známku a svezu se po D4... Tak jsem u Příbrami chtěl najet, a PČR to měla zavřený kvůli nehodě :-D
Chápeš to?
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: sob 19 říj 13:48 pičasí křasné ale strašný provoz = moc nelíbilo, no. Počkám si až na všední den ráno, kdy to bývá s minimálním provozem.
Dyž už eeee m4Zlik ale pičasí furt řidičské, taxem si nechtěl nechat ujít křasné zážitky s N52 (semtam v redline) a byl sem fčíl (odpo) na projížďce bramborem2 (tak kde obvykle m4Zlikuju) a ... ač odpo, tak (díky rekonstrukci cesty v Ostravici - dlouhé kolony a dlouhé intervaly, jak to pouští) úplně bez provozu. Supr! Akurváth ten vítr ve vlasech chyběl, no.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já už mám vítr ve vlasech v RTR Project v Brně, na pravidelné posezónní kontrole a servisu (tzn. všechno vylít a vyměnit, seřídit, nastavit), takže až příští rok...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: ned 27 říj 14:50fčíl už m4Zlik stojí s plnou a dolitým wolejem v garáži a bude tam do příštího jara. Ešče si s ním/na něm teda budu hrát (mám nachystané nové přední gumy + jeden přední ráfek je bouchlý), ale to už bude bez startu/výjezdu.
Jo, právě sem to LP kolo zhodil a hurá ke Strnadlovi. A zabylo mi přitom teskno po (těplém) větru ve vlasech. :-??
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak to trvalo (ale neva, není sezona) = bouchnutý ráfek je srovnaný, nová PSS nazutá - odpo si pro něj yedu, nazuju, sundám to druhé přední kolo na přezutí (to by snad nemuselo trvat tak dlouho, ráfek by neměl být bouchlý) a paq už začnu vyhlížet jaro a vítr ve vlasech.

EDIT podvečer: Tak jo, i PP kolo přezuté do nové PSS + z5 na m4Zlikovi = ready for season. Akurváth budu muset ešče nejmín 10 týdnů počkat.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Sem tu nedávno spal, že brambor2 podstoupil servis 210kkm, při kterém sem původně plánoval udělat i rozvody jeho N52 ale neudělal i dyž sem díly nakoupil (firmu mám v krizi, musíme šetřit a je s tím hafo práce = drahé). A taky že tu firmu na 99% budu muset letos zavřít/prodat (brambor2 je firemní).

No, a dostal sem nápad a ETK mi ho nevyvrátilo.... m4Zlikův N52 má ty rozvody úplně stejné do posledního dílu, taxi (možná) ty díly nechám až pro něj... (má sice teprve 100kkm, ale taky už 16 let)
Odpovědět