Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Hon na piráty

Příspěvek od ultima ratio »

Hmmm, ten újezd od nehody ho vyjde asi pěkně draho. ~x(
http://aktualne.centrum.cz/domaci/soudy ... ?id=748804
525iX
Pan Řidič

Příspěvek od 525iX »

O prachy mu nejde, si prostě veme z rozpočtu další :-o Doufám, že půjde sedět, ksindl. :ymhug:
Dix
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

Bez bodů
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Prej to je jenom SW problém.
http://www.novinky.cz/domaci/270701-sti ... adary.html
Přehrajou SW a můžou zase honit piráty. Za chvíli jsou ta vozidla zaplacená z pokut. B-)
V dubnu policisté v rychlých vozech zjistili na 4300 přestupků, na místě uložili pokuty za více než 3,3 miliónu korun. V květnu šlo podle policejního prezidia o téměř 4900 zjištěných přestupků a více než 3,6 miliónu korun na uložených pokutách.
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

O jednoho ujíždějícího piráta je méně. Ještě štěstí, že nevzal na onen svět někoho s sebou. :ymbringiton:
http://www.novinky.cz/krimi/270711-ridi ... emrel.html
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já viděl včera v Berouně, jak čapli ujíždějícího motorkáře... Koukal chlapec jak z jara :-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

nevim, kam to dat, ale musim se podelit se svym sobotnim...tedy nedelnim, vzhledem k hodine, zazitkem...

na obcasny pocit, jak z americkeho filmu, jsem zvykly, ale ze tentokrat to chvili bude spis akcni, vcetne donuceni k uzivani obrannych a unikovych manevru...
Kdyz jsem vezl skupinu lidi do Brehu u Prelouce, tak za Prelouci me divoce predjela seda kombikova Fabia a dvakrat me vybrzdila, nevim, co mu vadilo, jestli s lidma na palube limuziny jedu pomaleji, aby netrpeli...ale vsichni mi rekli, ze jsem jel normalne a slusne. Ja ho akorat problikal a protroubil, co se mu jevi a jelo se dal...on hned na zacatku brehu zajel v hospode a ja pokracoval dal, kde jsem vylozil cestujici. Kdyz jsem se uz sam vracel zpet, u hospody stale stala ta Fabia a kolem ni tri nebo ctyri porezove a jak me videli, neco divoce gestikulovali, tak jsem jim z okenka ukazal fakace a jel dal...no, asi jsem mel radeji prekousnout projevy par debilu, protoze se jali me pronasledovat, v Prelouci na semaforech jsem je uz mel za sebou...hned za obci me predjeli a zacli se me pokouset zastavit...dobrzdovali a klickovali, abych nemohl uhnout a objet je...kdyz skoro zastavili, povedlo se mi precijen je minout a jet dal...jenze oni to zopakovali podruhe i potreti, najizdeli na me a fakt se snazili...poprve jsem fakt proklinal vykon toho auta, ze jsem nemel sanci jim proste ujet...a dalsi problem je v tom, ze auto neni moje, takze jsem si nemohl dovolit sebemensi primy kontakt, jinak bych je pri tretim pokusu uz sejmul (ze bych jim uz pri druhem mel blokovat a nedovolit znovu predjet, me v tu chvili nenapadlo)...preventivne jsem vytahl vsechna okna, zamkl central, kdyby se nahodou fakt povedlo me nejak zastavit a ze strachu o auto jsem vytocil tisnovou linku. Tam me pristup policie docela zklamal, brali to hodne vlazne (nevim, treba jsem zblbly z filmu, ale verim, ze v americe by do peti minut kolem krouzily interceptory...)...takze jsem mluvil s policii, snazil se vyhybat kolizi a zaroven nejak vyvaznout. Nastesti to jeste behem hovoru vzdali, zrejme jim doslo, ze kdyz jim nezastavim dobrovolne, s fabii asi nic nezmuzou (to leda by mi dosel benzin), ukoncili stihani a otocili to...policajt rekl, ze teda fajn, ze ma dalsi hovor a nashle...jasne ohrozeni pominulo, ael meli by se asi zajimat, ze se jim po rajonu pohybuji nejaka (mozna i nalita) hovada...ani ho nezajimala RZ, nic, ...ja se ji snazil zapamatovat, ale nepovedlo se...takze ani dodatecne nemam moc co hlasit. Jel jsem se ted cestou jeste kouknout k te hospode, zda tam fabka nestoji, ale samozrejme ne...tohle je fakt posledni impuls k porizeni onboard kamery v nejakem dohlednem terminu...a nejlepe i toho zbrojaku konecne...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

a doporučuji stížnost na přístup operačního ;-) Hovory se totiž nahrávají...doporučuji rovnou GIBS.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

ja vim, ze se nahravaji, ale nemyslim, ze by to zas bylo na stiznost...kdyby se neco stalo nebo me honili dele, dejme otmu....me spis prekvapilo, ze se o to nezajimaji tak jako tak, ale to uz nebyl muj problem..ale az priste nekoho poslou do stromu nebo zastavi a zmlati....nevim no..tenhle nas system, ze dokud nekdo neni mrtvej, policie je bezzuba....ale ja zavolal 112, tam jsem s buchtou dohodl, co se deje...a ta me prepojila na nejakeho policajta...ale ten, nez to vzal, tak se na to vykaslali prave...takze jemu uz jsem nemel moc co rikat, kdyz o to nemel ocividne zajem...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

112 je blbost.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět