Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
ja si dal za vcerejsek a dnesek asi 300 km po cestach u nasich vychodnich sousedu a nechapal jsem, kolik mereni jsem potkal. zvlaste dnes, 3x laser v dedinach a k tomu 2x radarove auto. vcera jen neco s radarem na dalnici v protismeru a jeden laser u Trnavy.
to je tam normalni?
to je tam normalni?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ano, jebe jim tam s tím už vcelku dlouho
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To je celkem normalka, pust si nekdy radio expres, maj tam hlaseni radaru a silnicnich kontrol, bejva to delsi nez samotny zpravy predtim. Na druhou stranu, nedavno me tam staveli za rychlost v obci a zasnul jsem jak jsou slusny a profesionalni a presto ze meli obrazek, tak jsem to dostal domluvou a vysvetlenim proc je lepsi zrovna tady jet pomalu!mmira píše:ja si dal za vcerejsek a dnesek asi 300 km po cestach u nasich vychodnich sousedu a nechapal jsem, kolik mereni jsem potkal. zvlaste dnes, 3x laser v dedinach a k tomu 2x radarove auto. vcera jen neco s radarem na dalnici v protismeru a jeden laser u Trnavy.
to je tam normalni?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
express jsem samozrejme naladeny mel, ale v te zaplave zprav jsem nebyl schopen identifikovat, jestli se me nejaka tyka. jel jsem neznamou trasou podle navigace a ne zrovna pomalu, tak jsem radeji koukal, co kolem lita a radio moc neposlouchal.
ale detektor fungoval slusne i v operce sedadla spolujezdce a v dedinach jsem se drzel tak, abych stihl zpomalit.
ale detektor fungoval slusne i v operce sedadla spolujezdce a v dedinach jsem se drzel tak, abych stihl zpomalit.
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
v SK akorát bacha na zákeřné lasery a Multaradary ve Fábiích...
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne ned 07 dub 20:43, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
v dedinach jezdim do +20, to by se nejak sneslo, mimo by mi nejaka fabka stacit nemelařidičBOB píše:v SJ akorát bacha na zákeřné lasery a Multaradary ve Fábiích...
Autoforum.cz
meri se tam vic nez u nas, ale zaroven to není takova tragedie jak hlasi v radiu. Na polovine hlasenych mist většinou nikdo nestoji a taky jsou dost konzervativni ve vyberu mericich mist, takze pokud jezdite nekudy často, většinou vite kde je cekat.... A ceska znacka většinou spis nepomaha
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
prý nasadí všechny radary, které mají k dispozici:
http://www.novinky.cz/domaci/297958-cer ... ercha.html
http://www.novinky.cz/domaci/297958-cer ... ercha.html
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Asi mi něco uniká..."Já osobně předpokládám, že policie nesleví z trendu, kterým se PODAŘILO určitým způsobem ZVRÁTIT SITUACI na českých silnicích," uvedl policejní prezident.