Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
to je ten passat, ta ctyrkolka, co se neda urvat?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Čtyřkolku neutrhneš
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Fyzika platí pro všechny - pro čtyčkolky, pro dvoukolky, pro piráty a také pro policajty
http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/ne ... aha-na-d8/
http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/ne ... aha-na-d8/
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A měli to aspoň nějak pořádně obuté? Nebo tam maj nějaké časosběrné semislicky?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Deli: oni mají na všechno normy Takže pneu musejí ujet tolik km, kolik někdo určil. Pochybuji, že to přezouvají jako já na CCčku - po 15-18t km
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To bych si právě myslel... Takže pak se nemůžou divit, když šli "štěstíčku" naproti
Naposledy upravil(a) Deli dne ned 24 črc 11:38, celkem upraveno 1 x.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Tak policajti jsou na rychlou jízdu, narozdíl od nás poddaných, oficiálně "vyškolení" že jo
2.0i 107kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
šmoula: tak o tom ani na minutu nepochybuj!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ten článek mi přijde mimo...zakazovat policajtům jezdit rychlostma nad ty dané zákonem? To je trochu nesmysl, ne? To je jako zakazovat jim používat zbraň - co když někoho zabijou...
Pochopil bych diskuzi o jejich školení apod, ale vzhledem k málu nehod těch PČR stíhaček (ST220, teď R36) si myslim, že to není až tak zlý.
Na jednu stranu Pavel Janda píše o diskutabilnosti rychlostních limitů, a na druhou stranu, by zakázal jezdit rychle policii?
Možná jsem ten článek blbě pochopil, ale říkat: "Pokud za sebou za stejných podmínek jdou dva vozy podobnou, stejně nepřiměřenou rychlostí, jak je možné řidiče jednoho označovat za konatele dobra toho druhého za ztělesnění zla?" je podle mě nesmysl - pravidla přece existujou, někdo musí hlídat jejich dodržování (diskuze o tom, jaký ty pravidla sou a jak to PČR dělá je něco jinýho), a to PČR prostě musí dělat i mmj občasným překročením max. pov. rychlosti.
Nebo by Pavel dal přednost hřebíkům na silnici jako prvnímu řešení když po něm policie půjde?
Pochopil bych diskuzi o jejich školení apod, ale vzhledem k málu nehod těch PČR stíhaček (ST220, teď R36) si myslim, že to není až tak zlý.
Na jednu stranu Pavel Janda píše o diskutabilnosti rychlostních limitů, a na druhou stranu, by zakázal jezdit rychle policii?
Možná jsem ten článek blbě pochopil, ale říkat: "Pokud za sebou za stejných podmínek jdou dva vozy podobnou, stejně nepřiměřenou rychlostí, jak je možné řidiče jednoho označovat za konatele dobra toho druhého za ztělesnění zla?" je podle mě nesmysl - pravidla přece existujou, někdo musí hlídat jejich dodržování (diskuze o tom, jaký ty pravidla sou a jak to PČR dělá je něco jinýho), a to PČR prostě musí dělat i mmj občasným překročením max. pov. rychlosti.
Nebo by Pavel dal přednost hřebíkům na silnici jako prvnímu řešení když po něm policie půjde?
RWD > AWD > FWD