Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Bob -Takže jsem si myslel správně - je to MUR a ne CAMEA.
Bond - Bob mě předběhl. Tohle přece musí řešit ve společném řízení. Tušim, že je tam 3 měsíce nebo něco takovýho?
Bond - Bob mě předběhl. Tohle přece musí řešit ve společném řízení. Tušim, že je tam 3 měsíce nebo něco takovýho?
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bond: já to říkám taky
Weeper: to řízení ale předpokládá, že se někdo přizná...a tudy asi Bondova cesta nevede
Weeper: to řízení ale předpokládá, že se někdo přizná...a tudy asi Bondova cesta nevede
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No chci vyzkouset jeden napad... Majitelem a provozovatelem je jedna firma (ne leasingova) ale ta vozidlo na zaklade smlouvy vozidlo pronajima jine firme.. Pokud se nepletu, firma co ma vozidlo v pronajmu ma stale moznost, resp. jednatel, beztrestne odmitnout podat vysvetleni, nebo ne? Do auta rozhodne na ridice videt neni, takze identifikace ridice podle fotky nehrozi...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
No, tak to mu to sraní nezávidim, ikdyž nezaplatí ani halíř.
Tohle taky nepomůže?
Tohle taky nepomůže?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano, je to tak. Akorát SO velmi pravděpodobně uplatní ne zcela jasné znění zákona a vrátí se zpět na provozovatele.Bond007 píše:No chci vyzkouset jeden napad... Majitelem a provozovatelem je jedna firma (ne leasingova) ale ta vozidlo na zaklade smlouvy vozidlo pronajima jine firme.. Pokud se nepletu, firma co ma vozidlo v pronajmu ma stale moznost, resp. jednatel, beztrestne odmitnout podat vysvetleni, nebo ne? Do auta rozhodne na ridice videt neni, takze identifikace ridice podle fotky nehrozi...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No ono asi bude stejne zalezet na tom o kolik zo prekroceni bude a taky se tim prehazovanim znacne zvysi moznost prekluze
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Bond - proč nezůstat u tvé staré metody "cizinec"? Už je známej výsledek tohodle postupu? Nebo třeba ta nenahlášená nehoda se škodou do 100K bez zranění?
Prekluze bude u správního deliktu pěkně dlouhá. Tušim 3 roky?
Napadá mě - co se stane, když je firma, ta má auto od leasingovky. Dojde dopis, firma řidiče nenapráská, a bude to chtít nechat vyhnít, je to v rozporu s § 10 s pokutou do 100K (edit právnická osoba cáluje víc)? Ona splní podmínku § 10, ale prostě nepodá vysvětlení.
Prekluze bude u správního deliktu pěkně dlouhá. Tušim 3 roky?
Napadá mě - co se stane, když je firma, ta má auto od leasingovky. Dojde dopis, firma řidiče nenapráská, a bude to chtít nechat vyhnít, je to v rozporu s § 10 s pokutou do 100K (edit právnická osoba cáluje víc)? Ona splní podmínku § 10, ale prostě nepodá vysvětlení.
Naposledy upravil(a) Weeper dne čtv 28 bře 21:23, celkem upraveno 3 x.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
už jsem o tom slyšel a četl...ale osobně tomu moc nevěřím. Navíc to je bez jakékoliv diskuze zařízení, které lze považovat za "antiradar" - dle §3 odst. (4) zák. 361/2000Sb.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, já bych se držel přízemnější varianty - provozovatel splnil zákonem danou povinnost a sdělil...Bond007 píše:No ono asi bude stejne zalezet na tom o kolik zo prekroceni bude a taky se tim prehazovanim znacne zvysi moznost prekluze
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To už ale nikdo zpětně nedokáže. Prostě chyba zařízení, že nevyfotilo mou RZ kvalitně, já tam nic neměl a RZ byla nádherně čitelná.řidičBOB píše:už jsem o tom slyšel a četl...ale osobně tomu moc nevěřím. Navíc to je bez jakékoliv diskuze zařízení, které lze považovat za "antiradar" - dle §3 odst. (4) zák. 361/2000Sb.