S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Mělo bouřit, ale venku je slušně, radar taky neukazuje skoro nic (tady u nás), pudu zas (doufejme, že mě někde nepotká nějaká koupelna nebo nedejbůch kroupy).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak, odm4Zlikováno, ale ..... sem vyjel a sucho, v horách mokro po bóřce, ale na závěr mě na Bumbálce chytla průtrž mračen (střecha šla nahoru) aji s malýma krupkama. A pak zas sucho (střecha dole). Ale i tak parádní výlet, bez PaChu a krizovek.
Jo, a přejel sem Lambo, heč.... ale jen proto, že on dodržoval (70) a já ne.
Neska odpo mělo zase bouřit (+ ráno scalo, fest) ale o5 po obědě slušně = m4Zlikoval sem a neska teda bez nutnosti střechy nahoru. Křasné.
Neska odpo mělo bouřit, ale prozatím radar nic v blízkosti neukazuje (polozataženo ale je), zítra ráno bude na 90% scát - žeby neska odpo? Jen nápad... ![Idea *-:)](./images/smilies/58.gif)
![Idea *-:)](./images/smilies/58.gif)
Nezabouřilo, m4Zlikoval sem (zase obvyklých 100+ km skrz Beskydy) bez komplikací. Křasa (a zítra ráno může scát).
Dnes premiéra v KTM, musím se překalibrovat, protože v 911 je rychlost zadarmo a tady si to musím odmakat a furt ve střehu, je to bestie.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jo, předpopičali scanec od jihu, ale nějak sa to zpozdilo čico: ráno polojasno = byl m4Zlik (opět klasických 150km skrz Beskydy). Krom opruzu na světlech ve St.Hamrech (stavějí chodník) bez komplikací. Křasné.
Mno, neska sa ranní vyjíďka vyvedla.... sem vyjel a hned na Pustevny, dojel sem v zatáčkách autobus (= nebylo vidět na cestu přede mnou) a ... bum-bum - na cestě šutr velikosti dlaně - přední zadní kolo. Přední to (asi) přežilo, žadní "pšouk". Naštěstí (moclikráte díky drahé 1/2
) mobil fungoval a bylo mi dovezeno nářadí a dojezdové kolo. Guma na odpis (stejně už byla skoro sjetá) = objednány nové, ty samé (255/30 R19 Mich Pilot Sport Cup2). Prostě príma m4Zlikování , no.
![Praise ^:)^](./images/smilies/77.gif)
Tak, trvalo to 14+ dnů, ale (konečně) už zase mám m4Zlika pojízdného na 100%, bouchnuté zadní kolo zavařené/srovnané, nové zadní Mich PS Cup2. Hurá, bude (neska od rána poscává čuli nic) zase brmbrmbrm. Těším se.