Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
1) nejenom Passaty R36; tuto techniku měření umí i mnoho Octavií, resp. Fábií a dokonce i nové Passaty B7
2) ano, tak to je - kolem nich můžeš jet jak chceš...jakmile začnou zrychlovat, je potřeba se mít na pozoru
3) no, opět je potřeba být opatrný - z aktivního do pasivního režimu lze přecházet i za jízdu
4) za 150 tacho se na rychlostní komunikaci nikdo nebude vzrušovat...160kmh je již jiná.
2) ano, tak to je - kolem nich můžeš jet jak chceš...jakmile začnou zrychlovat, je potřeba se mít na pozoru
3) no, opět je potřeba být opatrný - z aktivního do pasivního režimu lze přecházet i za jízdu
4) za 150 tacho se na rychlostní komunikaci nikdo nebude vzrušovat...160kmh je již jiná.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Díky za perfektní odpovědi. Ty Octavie a Fabie, to je nepříjemný
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano, a aby to nebylo tak jednoduché, tak Octavie jsou jedničkové i dvojkové... A zapomněl jsem na Mondeo ST200 a jednu Octavii RS
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bez radaru mě ještě nečapli, tak s G1 mě snad taky nečapnou. Ne, že bych chtěl jezdit jak prase, ale čumět furt na tacho se mi taky nechce, jestli náhodou nejedu na pěkným a přehledným úseku rychlejc a oni tam zrovna měří.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
no, jak říkám...pozor na lasery...
Jinak ještě k těm passatům - PolCam má dobrou optiku a na rovném a přehledném úseku není problém "měřit" i 200-300m za autem
Jinak ještě k těm passatům - PolCam má dobrou optiku a na rovném a přehledném úseku není problém "měřit" i 200-300m za autem
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dneska jiz ponekolikate passat uraduje/uradoval v nasi male obci o par tisicovkach obyvatel. Opravdu nerozumim, proc si na mistni piraty nenechali sve sluzebni felicie, ktere by jim na to postavani v dedine tady za bukem bohate stacilo. Takze mezi Sternberkem a Olomouci pozor na znameho hnedeho sedana rz 3M8 2079.
Mirek
kde presne stoji, v dolankach na sternberske?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu, co je na té detekci divného, možná jenom to, že přenoska za cca 11.000 Kč reaguje jenom o 2 sekundy později než Protector za 55.000 Kč! A že neřve pořád je také snadno vysvětlitelné, V1 a i jiné detektory, např. Stinger, reagují jenom při zachyceném signálu, kdežto Belscorty mají velkou setrvačnost a pípají ještě několik sekund poté, co signál ztratily. Subjektivně to na zákazníky působí lépe a v případě přerušovaného signálu se zdá, že detektor má pořád signál, ale ve skutečnosti vyplňuje výpadky signálu právě tou setrvačností.řidičBOB píše:ta V1čka má opravdu prapodivné detekce
Myslím, že to ale dobře víte a jenom děláte ze sebe nechápavého, abyste zvýraznil fakt, jak je ten Valentine One divný detektor a jak se jej nevyplatí koupit. Všude deklarujete, jak se vám V1 nelíbí, jak jej neuznáváte, ale přesto jej testuje, publikujete videa a nezapomínáte všude nenápadně podtrhnout, že jste měl fakt pravdu a že se koupě V1 nevyplatí. Průhledná a krátkozraká taktika.
Mimochodem, je to celkem zbytečná práce, další kolo konkurenčního boje nebude Belscort vs. Valentine One, ale něco úplně jiného. Nechte se překvapit.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nemam na mysli dopipavani, ale chovani detektoru pri prijezdu k radaru a to na odjezdu... Da tetekce je velmi snadno zamenitelna s falesnym poplachem, jelikoz intenzita poplachu s priblizenim k radaru neroste.
Kdyby jste pochopil, na co jsem narazel (po 100 letech v oboru jsem myslel, ze blbou detekci poznate), tak jste si mohl odpustit ten nesmyslny elaborat
Btw: ja se nemusim nechat prekvapit. Mne prodej detektoru nezivi a je mi volnej.
Kdyby jste pochopil, na co jsem narazel (po 100 letech v oboru jsem myslel, ze blbou detekci poznate), tak jste si mohl odpustit ten nesmyslny elaborat
Btw: ja se nemusim nechat prekvapit. Mne prodej detektoru nezivi a je mi volnej.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time