S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Afterhought:
Jaxem naspal v předchozím postu, zlomil sem v sobě pověrčivost (z pátku 13-tého) a ráno dělal brmbrmbrm. Ale co sem v sobě nezlomil je pověrčivost z toho, co napíšu - sem ten post spal fpoledne fprci (= m4Zlik na dvoře), ešče mě čekala odpolední cesta dom (2,2 km). Sem ten kousek jel jak pos*raný a přesto bylo jedno nouzové brždění, naštěstí to dopadlo. Uffff.
Jaxem naspal v předchozím postu, zlomil sem v sobě pověrčivost (z pátku 13-tého) a ráno dělal brmbrmbrm. Ale co sem v sobě nezlomil je pověrčivost z toho, co napíšu - sem ten post spal fpoledne fprci (= m4Zlik na dvoře), ešče mě čekala odpolední cesta dom (2,2 km). Sem ten kousek jel jak pos*raný a přesto bylo jedno nouzové brždění, naštěstí to dopadlo. Uffff.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já dnes asi poslední služební jízda do práce hadraplánem, bude následovat posezónní prohlídka v RTR, geometrie, montáž topení, výměna čelního skla a zazimování
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Truck Daškam
- Letec
Máme tady jen milovníky větru ve vlasech (někdo třeba na pleši ), nebo umíte někdo i nějaký drobnější servis? Trošku mě střecha zlobí, a já nějak netuším po čem jít...
Rád si dělám věci sám (na autě), tak bych rád jen radu....
Rád si dělám věci sám (na autě), tak bych rád jen radu....
Chápeš to?
Zítra by (kupodivu) asi nemělo scát, mrznout taky ne = dyž zdraví dovolí, budu zase m4Zlikovat. Letos naposled nebo ještě příští týden? (Ref povinná zimní výbava od 1.11. tam kde yezdím, i dyž by třeba bude ještě těplo.)
Neska při pátku obvyklých 260km větru ve vlasech (čepici) skrz Beskydy, 3x přes hranici - ani jednou mě nestavěli, scát začalo až sem zaparkoval na dvoře ve firmě. Bez PaChu a krizovek - akorát sem nad Bílou směr Klokočov natrefil na sekání trowy a byl bordel i šutry na cestě. Celou dobu mokro na cestě = musel sem neska pomaleji než indy i tak mi to párkrát trošku šklihlo.
Jo, jak píšu vedle, byl sem m4Zlkem na Benzině v RpR - i na spotřebě sem to "pomaleji" poznal - normálně (sucho) m4Zlika honím tak, že si řekne o 15 až 16 na sto, neska sotva třináct.
Včera jsem poprvé za tuhle sezónu "projel" miatku - vytáhl jsem ji z garáže, zbavil prachu, umyl, navoskoval a zase ji uložil zpět . Snad příští rok bude víc času a chuti...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Uvidím, jestli to (letos naposled) fpátek pude nebo ne. V každém případě ale ještě plánuju jednou m4Zlika letos vytáhnout z garáže, zajet do myčky (není černý ale šedivý - při posledních výletech bylo mokro), dolít až po hrdlo do plna, dfouknout kola na 4 atm a pak ho teprve nechat spát garáži do jara.Předpověď na pátek (00-24):
Zpočátku převážně zataženo a občasný déšť nebo přeháňky, postupně ubývání srážek a oblačnosti. Nejnižší noční teploty 11 až 7 °C, nejvyšší denní 11 až 15 °C.
Tak tu předpopičasí změnili - bude scát. Ale i tak zítra (naposled letos) budu m4Zlikovat (holt se střechou nad hlavou, no. Ale co už když to bude naposled (těším se na "sport", kdy se N52B30 chová úplně jinak/líp - víc táhne, víc ječí, letí do omezovače jako blázen). Oach!
Tak jo, poslední letošní m4Zlikování proběhlo, ráno sem ešče stihnul aspoň Pustevny s větrem pod čepicí, pak začlo scát, takže zbytek z 250+ km se střechou nad hlavou, no. Ješte max m4Zlika vytáhnu do myčky, pro plnou, zahřát výfuk (= vyhnat z něj kondenzát) a pak už dobrou noc do březence/dubence.