Na to, že pán řídí již 40 let, je to profesionální řidič a každý rok dělá profesák, tak moc ten zákon nezná...Popsal, jak konflikt začal. „Pán byl naštvaný, že jsem mu vysvětlil, že mám při vyjíždění ze zastávky přednost. Když mě pak vybrzdil, zapomněl na to, že má vzadu držák na kola a vysápl mi kus blatníku,“ uvedl Počta.
Zdroj: http://liberec.idnes.cz/vybrzdeni-ridic ... -zpravy_tm
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- noveautičko
- Pan Řidič
Dobře mu tak ale sejmul si jen stojan..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to by mne zajímalo, jak tohle dokázal...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak si teď od vás chci vyslechnout jakej jsem blbec když vám povím že jsem si jako první auto koupil bmw e36 s motorem 2.5 141kw a samosvornym diferencialem...trocha cviku a všude bokem ve městě hlavně, nebojte kruháče uplná paráda s tím autem, třeba 10x dokola a pořád driftem teď už bmw nemám ale mám feldu s motorem gti z g3, hydraulická ručka a pořád bokem opět...mokro je moje hrabe to na trojku ještě do omezovače takže úplná pohoda tak a teď se těším na ty nenávistně komentáře jaký jsem hovado
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pokud takto jezdíš ve městě, tak nejsi hovado, ale kokot...a je vcelku jedno, jestli to umíš nebo ne. Možná z toho vyrosteš a možná ne. Stačí, když se ti to nepovede jednou a někoho smeteš. Pokud blbneš na parkovištích a uzavřených tratích, tak proč ne - když to někdo umí, tak je to hezké.
Chtěls to slyšet, taks to slyšel
Chtěls to slyšet, taks to slyšel
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Proč hovado? Dítě v autě...kadas54 píše:... tak a teď se těším na ty nenávistně komentáře jaký jsem hovado
bravo, ses mazak.
jj, jeden takovej podobnej (uhrovatrý frocek ve votuzené e46 320d) ňa neska ráno neprosto v nemožném místě (hážovicko-tylovické zatáčkovice) musel předjet i dyž naprotivku něco jelo .... chuj jeden
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
-
- Pan Řidič
rest in pieces idiotkadas54 píše:Tak si teď od vás chci vyslechnout jakej jsem blbec když vám povím že jsem si jako první auto koupil bmw e36 s motorem 2.5 141kw a samosvornym diferencialem...trocha cviku a všude bokem ve městě hlavně, nebojte kruháče uplná paráda s tím autem, třeba 10x dokola a pořád driftem teď už bmw nemám ale mám feldu s motorem gti z g3, hydraulická ručka a pořád bokem opět...mokro je moje hrabe to na trojku ještě do omezovače takže úplná pohoda tak a teď se těším na ty nenávistně komentáře jaký jsem hovado
nejhorší jsou ti co zavazí na silnici a ještě vidí chybu v ostatníchpavproch píše:jj, jeden takovej podobnej (uhrovatrý frocek ve votuzené e46 320d) ňa neska ráno neprosto v nemožném místě (hážovicko-tylovické zatáčkovice) musel předjet i dyž naprotivku něco jelo .... chuj jeden
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW