Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
Jenom pro pravnicke osoby. Treba ja ji mam a kdyz neco poslu na nejaky urad, tak odpoved mi vzdy prijde postou a jako kokot musim jit na postu, protoze nekdo to neumi pouzivat. Je to ale zase dobre v tom, ze kdyz mne obeslou postou a ja si to nevyzvednu, tak ve finalnim lamani chleba jim to neprojede za dorucene, protoze maji povinnost mne obeslat datovkou, pokud ji mam zrizenou
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To je nějaký zelený mozek, ne?aikoN píše:Dovolil bych si sem jednu perlu od vedle
birkov2001 píše:A nebo to optimalizovat do úrovně veřejné e-databáze registru přestupků.
Kde by bylo všem řidičům přiděleno jméno a heslo do datábáze s povinností 1x ročně tento účet kontrolovat s tím, že by každý člověk měl rok na přihlášení se k projednání přestupku. Při promlčení považovat všechny nevyřešené přestupky dané osoby za přestupky oprávněné a pohledávky odprodávat exekučním kancelářím..
Jednou ročně se přihlásit není pro nikoho problém a když je, může na poštu..
No co na to říkáte?
Co rovnou za prestupky popravovat a pokud se dodatecne zjisti ze to byl nekdo jiny,tak mu udelit nejaky vyznamenani in memoriam jako omluvu? Kdyz se kaci les,litaji trisky a s tema vsema piratama je potreba poradne zatocit!!!
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
-
- Pan Řidič
tak dnes jsem potkal stribrny sip a detekce byla ok... asi jen nejakej vykyv
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW