S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Ty jo, díky temu nahoře
Neska sem od rána až do oběda m4Zlikoval (300 km Beskydama), ráno i slunko, pak to furt nad hlavou šedlo, za pět dvanáct sem zaparkoval doma a ve dvanáct to spadlo v kusech. Hezky.
Neska sem od rána až do oběda m4Zlikoval (300 km Beskydama), ráno i slunko, pak to furt nad hlavou šedlo, za pět dvanáct sem zaparkoval doma a ve dvanáct to spadlo v kusech. Hezky.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To sem teda zvjedaff - zítra ráno bych zase chtěl m4Zlikovat skrznaskrz Beskydy, ale rosničky mi do toho (bezstřechy) házejí trochu vidle:
Pojedu na každý pád, otázka zní střecha bude dole nebo nahoře? (+ asi bude kosa, ale to se dá řešit BMW mikinou, no)Počasí přes den (07-24):
Oblačno až zataženo, ojediněle slabý déšť. Místy přechodně i polojasno, spíše na jihu kraje. Nejnižší noční teploty 11 až 8 °C. Nejvyšší odpolední teploty 19 až 22 °C.
Jo, plán splněn, zase téměř 300 km, s větrem ve vlasech (ale ráno chvilku i krápalo, nevyměknul sem). Křasne, žádný záPaCh atd.
Jo, pátek = rest day = m4Zlik 270 km skrz Beskydy. Křasný vítr ve vlasech, těplo jak v čebrenci. Líbilo se.
Já si teda poctivě nechávám čechrat bujnou kštici, při cestě do práce. Pokud to jen trochu jde, jedu hadraplánem.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Truck Daškam
- Letec
Je to navykový.
Do práce to mám asi 2km - ale když už jedu autem, udělám 20km
Do práce to mám asi 2km - ale když už jedu autem, udělám 20km
Chápeš to?
- Lachende Bestien
- Letec
Tak hlavně používat kvalitní kondicionér, aby vlasy moc netrpěly, třeba něco takového...
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Neska zase pátek, hezky = krásných 250 km skrz Beskydy, bez PaChu, ale s jednim extra nouzovým bržděním = ten chuj mi vjel rovnou před čumák. Chybělo pár cm. Uffff.
Hurá!
Původní předpopičasí na pátek bylo "déšť, dost", aktuální předpověď z náš ZL kraj na zítra slibuje déšť až večer = takže zítra ráno (pokud zdraví dovolí) bude zase brmbrmbrm, vítr ve vlasech. Hezky!
Původní předpopičasí na pátek bylo "déšť, dost", aktuální předpověď z náš ZL kraj na zítra slibuje déšť až večer = takže zítra ráno (pokud zdraví dovolí) bude zase brmbrmbrm, vítr ve vlasech. Hezky!
Jo, povedlo se = křasnych 270 km skrz Beskydy, bez PaChu a dneska i bez krizovek. Paráda.