Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Tak dnes prekvapko na D1 z Blavy smer Trnava - laser v m5 E60 na odpocivadle, kousek za letistem
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Ha, to jsem slyšel na Exprese
v SK jsou na ty lasery vysazení...měří s tím radši než radarem.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
protože s TS může sedět v autě a pálit z bočního okýnka...což je s LTIčkem o dost komplikovanější.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
u nás to zvládají přes čelní okno... tady nejsou tak líní vymýšlet maskování jako v praze
ale LTI už nějaký ten rok mají...už by mohli udělat nákup nových laseru(TruCam), jistě by se zaplatili rychleji než passaty a měli by lepší využitelnost.
ale LTI už nějaký ten rok mají...už by mohli udělat nákup nových laseru(TruCam), jistě by se zaplatili rychleji než passaty a měli by lepší využitelnost.
di s podobnyma napadama nekamVS* píše:u nás to zvládají přes čelní okno... tady nejsou tak líní vymýšlet maskování jako v praze
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Jde o bezpečnost provozu a selekci pirátů! Kdo jezdí podle pravidel tak se nemá čeho bát... já bych byl hned pro nákup alespoň 50ks TruCam....americký na ktorý nepomóže nič
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
VS: ti u vás asi četli návod a tudíž vědí, že LTI na to má filtry
BTW: dneska R36 na D1 + pirát z Blavy:
BTW: dneska R36 na D1 + pirát z Blavy:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jakékoliv měření bylo včera naprosto irelevantní... přeletel jsem bumbálku - 2 hlídky v kolárovicích, ambiciozně najel na dálnici a v považské najel na sníh... a tím jsem skončil, dodržování rychlosti šlo už potom tak nějak samo . A po cestě zpátky to bylo ještě horší + několik kratších kolon kvůli autům v příkopěBrus píše:ve čtvrtek mě tam můžou očekávat
Pravda vyděsí