Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
Další měření Na Vypichu:
a také Plzeňská:
a také Plzeňská:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dneska dvakrát hlídka na hran. přechodu Svrčinovec - Mosty u Jablunkov.
Na oběd směr do ČR stál slovenský VW transportét krásně viditelně vlevo na vjezdu do Svrčinovca - takže spíše takové bezpečnéstní upozornění. Na české straně hned za budovami přechodu stáli PAChové a vypadalo to, že namátkově kontrolují přijíždějící ze SR do ČR.
Při cestě zpět z ČR do SR stáli slováci hned za čárou, schovaní na soukromém pozemku v zahradě za kamenným plotem, navíc na levé straně (pro mně v protisměru), ale přitom kontrolovali auto přijíždějící od hranic do SR.
Na oběd směr do ČR stál slovenský VW transportét krásně viditelně vlevo na vjezdu do Svrčinovca - takže spíše takové bezpečnéstní upozornění. Na české straně hned za budovami přechodu stáli PAChové a vypadalo to, že namátkově kontrolují přijíždějící ze SR do ČR.
Při cestě zpět z ČR do SR stáli slováci hned za čárou, schovaní na soukromém pozemku v zahradě za kamenným plotem, navíc na levé straně (pro mně v protisměru), ale přitom kontrolovali auto přijíždějící od hranic do SR.
co vše mě může potkat na trase Bytča - Blava? Nepředpisové tempo bude asi nevyhnutelné.
Pravda vyděsí
často měří v třípruhovce mezi TN a BL (je tam přes den omezení na 110) a taky při průjezdu BL (80) a jak je to letiště(dálnice) kus za Trenčínem, tam často kontrolujou nálepky (ditto u odbočky na Půchov)a po cestě je asi 5 stacionárů
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jo těch 110 před blavou je dobrých, když jsem tam jel 140-150 tak jsem byl zdaleka nejrychlejší. ale zase tam byl takový provoz, že když se člověk trochu dívá kolem sebe, tak snad není možné, aby mě tam mohli změřit.
stacionáry funkční?
stacionáry funkční?
Pravda vyděsí
Nekde za Trencinem potkas stacionar mezi stredovejme svodidlama (ale nevim jestli funguje) a pak mezi Trnavou a Blavou se dost hlida 110 a to hlavne z neoznacenejch civilnich superbu combi V6 a dalsich neoznacenych aut. Byva jich dost na tento kratky usek, takze kdyz jeden rozpoznas a mines, nemas jeste vyhrano. Dobry je poslouchat radio express, kde sice hrajou sragory, ale maj docela slusny dopravni zpravodajstvi, kam lidi praskaj hlidky - minimalne se dozvis ze treba na tvym useku jezdi neoznacene tmave audi, vw a superb, coz je fakt bomba informaceBrus píše:co vše mě může potkat na trase Bytča - Blava? Nepředpisové tempo bude asi nevyhnutelné.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Az tak jo? No ja tam jel za posledni mesic 3x a prijde mi, ze je to tam v mereni dost divoky, potkal jsem je pokazdy a rozhodne nepostradaj invenci (merili z najezdu, z travy, schovany pred kamionem, atd..).řidičBOB píše:Superb s laserem z wokýnka je rulezz!
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
v tom je síla a krása laseru....dá se měřit všude a prakticky neviditelně.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
pribylo ted par stacionaru, ktery sjou uprostred mezi svodidlama. jsou 2-3, jeden u sjezdu na Nemšovou a jeden někde u sjezdu na Puchov nebo tam nekde... od Nemsove je prvni stacionar az za jezdem na Nove Mesto n./V a pak az do Blavy od stacionaru klid. JInak to tam s tim merenim neni az tak husty jak se tu pise...jezdim tudy kazdej tyden a je to v pohode, jen to chce mit oci otevrene a AR zapnuty po D1 obcas jezdi i seda kia ceed od ktere bys necekal ze meri, pak jiz zminovany tmavy superby, S4 a nebo starsi passaty, ale tech uz je malo. Pripadne passat R36 s polcamem.Brus píše:jo těch 110 před blavou je dobrých, když jsem tam jel 140-150 tak jsem byl zdaleka nejrychlejší. ale zase tam byl takový provoz, že když se člověk trochu dívá kolem sebe, tak snad není možné, aby mě tam mohli změřit.
stacionáry funkční?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW