pavproch před chvílú na OF.cz píše:slibuju jak jiskra jasná, že.... zítra stanu v pět a nejpozději v šest šlapu hore kopcom abych byl nejpozději v deset doma, než to začne venku zuřit naplno.... O:)
Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
já jsem si dnes pořídil čtvrté kolo, slibuju že to zredukuju na 3
Pravda vyděsí
Ty vedra jsou strašný.. a to jsme dnes byli kolem 1500 m.n.m.
jedna fotka z cesty
a jedna z hotelu, občas je na špičkách vidět sníh, hned se mi zachtělo lyžovat
strašně super pocit nechávat nezamčený kola v nezamčený místnosti s karbonovejma silničkama nemusím se bát, že by si někdo odnesl ty moje
jedna fotka z cesty
a jedna z hotelu, občas je na špičkách vidět sníh, hned se mi zachtělo lyžovat
strašně super pocit nechávat nezamčený kola v nezamčený místnosti s karbonovejma silničkama nemusím se bát, že by si někdo odnesl ty moje
vy jste nějaké fajnovky, konečně je teplo !!! já dnes byl na kole cca od 11 do 14 a pohoda, v lese příjemně chládek, na sluníčku opalovačka
Pravda vyděsí
splněno!
teda splněno bylo už v devět )vyjížděl sem tajafčera 05:50, evils mill atma okolo, krásný kilometr našplaný hore kopcom... akoráth hned jaxem přijel sem dostal do ruky fiskarsku a klíče od pindice: "potřebuju lipovinu", taxme jeli do lesa, tam sem vylez na lipu, uvalil jednu obr haluz, hodil ji na zem a tam posekal tak, aby se vešla do pindice... ale je spokojená, může si obírat a sušit... a já mám pro nešek fertig...
du si dát pifko a objednat picu...
teda splněno bylo už v devět )vyjížděl sem tajafčera 05:50, evils mill atma okolo, krásný kilometr našplaný hore kopcom... akoráth hned jaxem přijel sem dostal do ruky fiskarsku a klíče od pindice: "potřebuju lipovinu", taxme jeli do lesa, tam sem vylez na lipu, uvalil jednu obr haluz, hodil ji na zem a tam posekal tak, aby se vešla do pindice... ale je spokojená, může si obírat a sušit... a já mám pro nešek fertig...
du si dát pifko a objednat picu...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Zhubl sem a horka letos snasim vyrazne lip. Byl sem na silnicce v sobotu i nedeli 10-13 a pohoda
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Tak včera jsme si docela dali.. Pozitivní aspoň bylo, že dole ve stínu 34°C a nahoře 27°C.. jen teď mám na ruce hodinky, i když je tam vlastně nemám (spáleno, opáleno)
Boha jeho, jak se ti to povedlo (a neříkej nežrat a nechlastat ).Eda píše:Zhubl sem a horka letos snasim vyrazne lip. Byl sem na silnicce v sobotu i nedeli 10-13 a pohoda
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).