Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
V první řadě dík za reakce
sundat..no odrazky, držáky všeho možnýho, sedačku.. jestli to má smysl.. utažený mám vše dobře
řemínky.. obě kola přitáhnu k nosiči ještě plastovejma poutama českýho SWATu dík
zamykání.. k hagusům jsem nedostal klíč na bezp. šrouby(zatím nahrazeno šroubama z OBI), takže zítra zkusím v železářství něco splašit, ale po příjezdu k hotelu je stejně sundám a narvu do kufru, hyzdí to auto
spotřeba.. ta mě nějak neděsí, cifra blížící se 20ti na mě svítí skoro pořád
Takže se vlastně není čeho bát, jen všechno pořádně utáhnout a zkontrolovat, díky za uklidnění nerad bych skončil jako starší bratr, co kola "sundal" o hotelovej balkon na parkovišti takže na výšku velkýho majzla
sundat..no odrazky, držáky všeho možnýho, sedačku.. jestli to má smysl.. utažený mám vše dobře
řemínky.. obě kola přitáhnu k nosiči ještě plastovejma poutama českýho SWATu dík
zamykání.. k hagusům jsem nedostal klíč na bezp. šrouby(zatím nahrazeno šroubama z OBI), takže zítra zkusím v železářství něco splašit, ale po příjezdu k hotelu je stejně sundám a narvu do kufru, hyzdí to auto
spotřeba.. ta mě nějak neděsí, cifra blížící se 20ti na mě svítí skoro pořád
Takže se vlastně není čeho bát, jen všechno pořádně utáhnout a zkontrolovat, díky za uklidnění nerad bych skončil jako starší bratr, co kola "sundal" o hotelovej balkon na parkovišti takže na výšku velkýho majzla
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
z kola sundavám akorát tachometr. Příčníky i držáky jsou origo, takže nasadím kola, všechno utáhnu a je to. S kolama na střeše dávám vcelku běžně i 200+ a zatím jsem žádné neztratil
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
200+ s kolama na střeše musí být už docela nepříjemné a hlučné ne?
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
já teda s bicyklama na střeše (vozím je ale takle zřídka, většinou vozím enem svůj bajk a sám v autě, čili rvu ho dovnitř) jel nejvíc kiločtyřicet..... a byl to slušnej rachot...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No, rychlost teda asi budu držet rakouskou GPS stotřicítku, dovolená je o klidu, pospíchat vzhledem k vzdálenosti nemá cenu
S kolama na střeše bych to teda s tou rychlostí moc nepřeháněl, 200+ to tě snad na dálnici nepotkám.
tak me stacilo kilodvacet, bocni vitr byl docela neprijemny.. a stejne jsem byl jeden z rychlejsich Flachau je pro cyklisty super oblast, jen to horko je silene..