Takovýhle mám nejradši, místa 3 prdele a stejně musí jet uprostřed, co si tim dokazujou?VS* píše:
Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Weeper: to není na Tobě, abys to řešil. Mají zapnutá světelná výstražná znamení a Ty jsi povinen jim umožnit průjezd...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
opět přísný dohled Na Vypichu...v síti uvízl zlý pirát v černém americkém SUV
...pak jsem je tam ještě chytnul asi o hodinu později...je hezky vidět, jak dodávka pomohla lepší detekci
...pak jsem je tam ještě chytnul asi o hodinu později...je hezky vidět, jak dodávka pomohla lepší detekci
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dneska mě krásně zachránil RX65 v FM. Najel jsem svižně zespod (po Příborské) nahoru na Beskydskou a spustil poplach. Do zad mi zákeřně z kruháče od OV vpadl kombíkový Pašík. Zvědavě čuměli do auta (jel jsem pick-upem), jaktože jsem je zmerčil, vypadalo to pro ně na 100% úlovek, tak zklamaně jeli chytat dál
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
když jsem je potkal, tak mne napadlo, kam asi jedou:
...a nespletl jsem se: No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Plzeňská do centra...
BTW: jel jsem vozem pouze s detektorem dole na čelním skle a z 10ti průjezdů se detektor ani jednou laser nehlásil.
BTW: jel jsem vozem pouze s detektorem dole na čelním skle a z 10ti průjezdů se detektor ani jednou laser nehlásil.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Aha, takže když já pojedu krajnicí a oni stejně pojedou proti mě, tak je to moje chyba v případě srážky. Díky za vysvětlenou.řidičBOB píše:Weeper: to není na Tobě, abys to řešil. Mají zapnutá světelná výstražná znamení a Ty jsi povinen jim umožnit průjezd...
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stavíš to do extrémní situace, která na videu nebyla, abys podpořil svůj názor. Navíc asi nikdo není takový idiot, že když bude vidět, že protijedoucí auto nemá kam, tak pojede stejným směrem a rychlostí proti němu
Já mluvím obecně a trochu to bylo vidět i na videu, že řidiči neuhýbají - ať již právo přednosti v jízdě požadují policajti, RZS nebo HZS. Taková je prostě dnešní situace na silnicích. Zrovna včera jsem na to koukal na Plzeňský - autu za prdelí houkající záchranka a paní si v klidu telefonovala.
Já mluvím obecně a trochu to bylo vidět i na videu, že řidiči neuhýbají - ať již právo přednosti v jízdě požadují policajti, RZS nebo HZS. Taková je prostě dnešní situace na silnicích. Zrovna včera jsem na to koukal na Plzeňský - autu za prdelí houkající záchranka a paní si v klidu telefonovala.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
S tím já souhlasím. Část řidičů neuhýbá, protože vozidla s předností jízdě nevidí, část jsou ignoranti a zbytek třeba nedokáže najet do křižovatky na červenou, aby pustil sanitku.řidičBOB píše:... řidiči neuhýbají - ať již právo přednosti v jízdě požadují policajti, RZS nebo HZS. Taková je prostě dnešní situace na silnicích.....
Praha, Broumarská ulice, ramer MP vs STiR PLUS