Jako vejce vejci. Třeba jsou jedné krve.Pickuper píše:jako čím dýl na něj koukám, tím víc mě připomíná Himmlera
MPLB
Moderátor: řidičBOB
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: MPLB
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
http://zpravy.idnes.cz/bohdanecske-stra ... zpravy_klu
Tak co, čekal někdo naivnější, že to dopadne jinak? Mě to vzhledem k slabomyslnosti dnešních soudů přijde jasné už od počátku.. Pro pobavení můžete kliknout na foto, zvětšit si ji a posunout na ty dva - znak kola na uniformě spolu s Himmlerem mě fakt pobavil
Tak co, čekal někdo naivnější, že to dopadne jinak? Mě to vzhledem k slabomyslnosti dnešních soudů přijde jasné už od počátku.. Pro pobavení můžete kliknout na foto, zvětšit si ji a posunout na ty dva - znak kola na uniformě spolu s Himmlerem mě fakt pobavil
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
....tak upřímně očekával jsem podmínku=konec Himmlera-Řehoře a Trojana minimálně na 5 let ....ale ještě není všem dnům konec, prokurátorka se snad odvolá Kžadopádně teď bude hůř, tohle jim logicky zvedne sebevědomí.....ael zároveň se s tím zvětší pravděpodobnost, že nakonec někoho skutečně zastřelej, přejedou nebo umlátěj a bude definitivně klid
Niko nadžanel ko kerdža
lol, cyklisticky odznacek, tyvole, to je fakt prdel To fakt budi respekt a uznani
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Ty uniformy vypadají jako kopie těch co mají v USA
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je jiná.
Myslíte, že mě k nim vezmou? Ve svém volném čase si hraju na vojáčky. Vybavení už mám, stačí jen ostrý gun a odznak.
Myslíte, že mě k nim vezmou? Ve svém volném čase si hraju na vojáčky. Vybavení už mám, stačí jen ostrý gun a odznak.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V tomhle banánistánu se už nelze divit ničemu... Takže je potřeba se připravit na to, že až mne poveze Želva domů a nějaký vořežprut mne požádá o dechovou zkoušku, když budu sedět na místě spolujezdce a já ji odmítnu, tak mne vytáhne vem, přetáhne pendrekem a vodveze na záchytku No, to se zase naši soudci opět předvedli!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Spolujezdec se předtím přece dopustil přestupku ne? Odmítl jim prokázat svoji totožnost. A opilej přestupce patří na záchytku i když odmítá podstoupit dechovou zkoušku. Soud rozhodl správně.