Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
0:04s.....na stativu odzadu... schovaný v té zastávce že???
tak to je extra schovka....pěkná prasárna
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Podle mě bere auta na příjezdu přes tu rovinku a v případě úspěchu vyskočí ze zastávky a zkasíruje. Jinak kvalitní video a slušná schovka - chválím všechny zúčastněné.VS* píše:0:04s.....na stativu odzadu... schovaný v té zastávce že???
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A v případě úspěchu ho nějaké auto sejme...neměl na sobě ani reflexní vestu... Takže kdyby mne skočil před auto, tak mám na krku útok na úřední osobu!x2005 píše:...v případě úspěchu vyskočí ze zastávky a zkasíruje...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Opět dvojí metr od policie...a ta svině srna ještě utekla i s RZ
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
99% aut to nesplní-ty okna jsou už z výroby tónované téměř na max-takže v případě jakékoliv fólie už to je mimo zákon...
Je to sviňárna a jen našli způsob jak zaručeně vydělat. Bez fólií auto mít nebudu...hold budu platit
Je to sviňárna a jen našli způsob jak zaručeně vydělat. Bez fólií auto mít nebudu...hold budu platit
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
a pozor abys nebyl 6-12 mesicu bezridicakuVS* píše:99% aut to nesplní-ty okna jsou už z výroby tónované téměř na max-takže v případě jakékoliv fólie už to je mimo zákon...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
holt bude platit vícBond007 píše:a pozor abys nebyl 6-12 mesicu bezridicakuVS* píše:99% aut to nesplní-ty okna jsou už z výroby tónované téměř na max-takže v případě jakékoliv fólie už to je mimo zákon...