Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
bmx byla těžká potvora s takovou tou zadní brzdou jak se muselo šlápnout dozadu, rmx vypadalo na první pohled podobně, ale mělo obě brzdy klasické a bylo lehčí a daleko zábavnější. ...měl jsem bmx
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ať jsi měl cokolov z těch dvou, byl jsi na sídlišti kingmager píše: bmx alebo rmx?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
a nemelo rmx ctvrka? tzn. ze mel dva brzdove pedaly?
jj, vždyt to píšu, dvě páčky... a samozřejmě cvrk. Aby bmx taky cvrkalo, tak jsme tam cpali kousky kelímku od jogurtugoes píše:a nemelo rmx ctvrka? tzn. ze mel dva brzdove pedaly?
Pravda vyděsí
Já měl BMX a rozhodně se cvkem. IMHO se ta dvě kola lišila převodem.
v tom případě jsi měl BMX-special to mělo cvrka a blížilo se spíše RMX než obyčejnému BMXEL_XEL píše:Já měl BMX a rozhodně se cvkem. IMHO se ta dvě kola lišila převodem.
Pravda vyděsí
ja nemel BMX, ale zase sem dostal favoritku 2*5 speed, pologalusky. taky sklizelo obdiv, byt pravda, nebylo to tak akcni.
To je možné, já si jenom pamatuju, že bylo bílé a mělo modré chrániče a rukojeti řidítekBrus píše:v tom případě jsi měl BMX-special to mělo cvrka a blížilo se spíše RMX než obyčejnému BMXEL_XEL píše:Já měl BMX a rozhodně se cvkem. IMHO se ta dvě kola lišila převodem.
caddy se tu uz dluho neukazal... http://www.novinky.cz/krimi/240463-tri- ... icich.html