Klasické jednání člověka dohnaného do úzkých. Osobní napadání, nadávky a pokud se to stočí až k rodině, tak už je to naprostá trapnost a zoufalost dotyčného...řidičBOB píše:jako v dnešní malé diskuzi, kterou si neustál a zaútočil na rodinu jednoho z diskutérů...a tím pádem jsi to projel, i kdybys měl nakrásně v tom ostatním pravdu Tak se hlavně ve VIP zóně nenavážej do Soukupovic matkygoes píše: bohuzel v nejlepsim pripade az treti
Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
jo panove parada, co bych vam luze vypravel...
nak rychlo doma
a co bych tam jako mel robit? prindu, poslechnu a utecu dokud to jde... vecirek se bude konat zanedlouho. volnasky by se jeste nasly
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jednou tu takový zákon platit bude a nebude to dlouho trvat, na západ od nás už takové zákony platěj a není to ani moc daleko.Jacík píše:Ano, ale jedině v případě, že by bylo jeho protiprávní jednání dostatečně prokázáno. A samozřejmě pokud by tady platil takový zákon, který by tvoje fantazie posvětilgoes píše:prave v takovych situacich by mela byt moznost nakopat takoveho hnupa do zadku, zabavit mu karu, prodat ji a penize odvest klidne do zumpy jmenem statni kasa. A bylo by. Byt asi pro nej koupe dalsiho nebude zadna velka ztrata.
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Policista je oprávněn na místě vybrat kauci 5 - 50k Kč je-li předpoklad, že se řidič bude vyhýbat správnímu řízení, což taky policista s dotyčným slovákem udělal. Už to tu někdo psal: není možné někomu zabavit věc v hodnotě v řádech milionů korun kvůli přestupku, za který hrozí postih v řádech tisíců.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No možné to právě je už nyní, pokud nezaplatí řidič stanovenou kauci. Takhle už policie zabavila několik kamionů plných zboží za daleko vyšší cenu.
Takže pánové, asi tak. Jsem tady nový, tak nejdříve představím své řidičské zkušenosti: řidičák mám od roku 1987, kdy mi bylo 18. Prvních dest let jsem moc nejezdil, neb jsem byl chud a auto jsem měl pouze starou Š 1203 pro ježdění kolem komína a nutnou práci. Pak se se změnou povolání situace docela změnila a začal jsem jezdit docela hodně. Posledních deset let mám pocit, že jsem spíš řidič z povolání a tu práci dělám spíš jako melouch prostě najezdím asi 80t ročně s různými auty.
Problém "pirátství" vnímám jako zástupný problém, vnucený nám těmi, kteří byli klasiky českého humoru označeni jako "mr.ky mediální" (nemáte náhodou pocit, že p. Zeman novináře hodnotil vlastně zcela objektivně?)
Na rozdíl od mediální masáže o tzv. "pirátech" mám naopak pocit, že situace u nás se zlepšuje.
Nevím, čím to je, snad větší zkušeností řidičů, kteří jezdí více "ven", nebo celkovou atmosférou, kdy na přeplněných cestách řidiči používají více empatie a řídí se heslem "jeď, ale nechej jet"...
V posledních letech mám pocit, že prasat na silnicích celkem výrazně ubylo, a není to bodovým systémem (kdo chce jezdit jako prase, má zajisté i na pár desítek v českých na uplacení patřičného úředníka), spíš jiným přístupem lidí - řidičů.
Problém "pirátství" pro mě není ničím jiným než mediální masírkou, která má za účel utáhnout šrouby a nechat vofce pořádně ostříhat, za jejich současného radostného bečení.
P.S. Kurnik, co tam dělá to "dítě v autě" když žádné nemám? A v profilu jsem si nic takového nezapínal?
Problém "pirátství" vnímám jako zástupný problém, vnucený nám těmi, kteří byli klasiky českého humoru označeni jako "mr.ky mediální" (nemáte náhodou pocit, že p. Zeman novináře hodnotil vlastně zcela objektivně?)
Na rozdíl od mediální masáže o tzv. "pirátech" mám naopak pocit, že situace u nás se zlepšuje.
Nevím, čím to je, snad větší zkušeností řidičů, kteří jezdí více "ven", nebo celkovou atmosférou, kdy na přeplněných cestách řidiči používají více empatie a řídí se heslem "jeď, ale nechej jet"...
V posledních letech mám pocit, že prasat na silnicích celkem výrazně ubylo, a není to bodovým systémem (kdo chce jezdit jako prase, má zajisté i na pár desítek v českých na uplacení patřičného úředníka), spíš jiným přístupem lidí - řidičů.
Problém "pirátství" pro mě není ničím jiným než mediální masírkou, která má za účel utáhnout šrouby a nechat vofce pořádně ostříhat, za jejich současného radostného bečení.
P.S. Kurnik, co tam dělá to "dítě v autě" když žádné nemám? A v profilu jsem si nic takového nezapínal?
Naposledy upravil(a) Pawlik dne sob 19 lis 09:36, celkem upraveno 1 x.
Vysoká rychlost nezabíjí.
Zabíjí zbytečná rychlostní omezení.
Protože řidiči - vystresovaní možným postihem - začnou dělat chyby. Místo aby koukali kam jedou, hledají policajty v křoví.
Auto je zbraň jako každá jiná. Pistole taky nevystřelí sama od sebe.
Zabíjí zbytečná rychlostní omezení.
Protože řidiči - vystresovaní možným postihem - začnou dělat chyby. Místo aby koukali kam jedou, hledají policajty v křoví.
Auto je zbraň jako každá jiná. Pistole taky nevystřelí sama od sebe.