MPLB

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
aikoN
Letec

Re: MPLB

Příspěvek od aikoN »

řidičBOB píše:když jsem jednou projížděl, tak jsem zaznamenal "akci" na řidiče Ducata, který jel přes město rychlostí cca 30kmh - evidentně něco hledal. Okamžitě majáky, zastavení vrchním strážníkem. Sekundovala mu Hámorská v civilu a s kvérem za pasem, volně viditelným ;-)
A jaký byl důvod toho zastavení?
Rychlost zabíjí!
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

Weeper píše:
řidičBOB píše:Weeper: blbý je, že my na tom ujíždíme a ti hoši to myslí smrtelně vážně ~x(
Tak hlavně, že je to baví x_x , ale lituju lidi, co je jejich životnim cílem a zálibou omezovat, škodit, buzerovat a jako třešničku na dortu si hrát na vojáky/drsný policisty z Jůůůůesej ;;)

---13:07---
Bond007 píše:ja bych je provokoval i nezakonne :)
Měl si už někdy výlet do české oblasti USA? :@) :D
Víš, já si tak z půlky myslím, že oni si myslí, že nečiní nic špatného a nedělají to kvůli tomu, že chtějí buzerovat. Oni ji v tom nevidí. Hrajou si na kovboje a myslí si, že je v pořádku někoho na půl roku zabásnout za ochcávání stromu na veřejnosti, protože v US to tak mají.
kazysvjet píše:toto tema definitivne potvrdilo kdo chodi na tohle forum. vysmech lidem, kteri udrziji pravo a poradek o necem svedci..
Potřeboval bys od nich vyhrabat celé auto, zmlátit obuškem a ještě třeba kolonoskopii na stanici za to, že jsi neměl rozsvíceno. Chci tě pak vidět, jak budeš zpívat ódy na lidi, kteří udržují právo a pořádek :D
Rychlost zabíjí!
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Bond007 píše::D no co jsme videl na videich, tak vetsina tech zasahu vypada spis pekne amatersky...treba kdyz se snazili zatknout zlodeje aut
To jsem se málem utlouk smíchy, když ho tam vyškolil a potom strážníček čuměl jak puk =))
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Škoda že to video se nějak ztratilo :-(
Nedávno jsem ho hledal a nejzajímavější pasáž jsem nenašel :-(
2.9T RWD
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

kazysvjet píše:toto tema definitivne potvrdilo kdo chodi na tohle forum. vysmech lidem, kteri udrziji pravo a poradek o necem svedci..
myslím, že by ses měl přihlásit do Řehořova Kroužku mladých strážníků, jsi přesně ten materiál, se kterým tak rád pracuje..... ;)
Niko nadžanel ko kerdža
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

aikoN píše:A jaký byl důvod toho zastavení?
jak důvod?? :-o vrchní strážník Řehoř žádný důvod nepotřebuje!! Tomu úplně stačí jen nějakej jeho dojem či aktuální halucinace jeho nemocného mozku :-* A pokud se ti to nebude líbit a nebudeš spolupracovat dopadneš v lepším případě jak pan Fořst, v horším jako pan Postelt ;))
Niko nadžanel ko kerdža
gewehr
Řidič začátečník

Příspěvek od gewehr »

kazysvjet píše:...vysmech lidem, kteri udrziji pravo a poradek o necem svedci..
Rehor si riesi svoje ego za peniaze z mestskej kasy a na ludoch prechadzajucich cez ich mesto. To co predvadzaju nie je o udrziavani poriadku ale honeni si trika a dokazovani jaky je kaper.
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

HondaMan píše:Škoda že to video se nějak ztratilo :-(
Nedávno jsem ho hledal a nejzajímavější pasáž jsem nenašel :-(
vazne to video nikde neni :( ze by se ted nehodilo do kramu?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

aikoN píše:A jaký byl důvod toho zastavení?
Vím já? Možná mu dal flastr za bezdůvodně pomlou jízdu :-ss
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Rozhodně, chlapče! Ono Lázně Bohdaneč jsou prošpikovány vrahy, zloději, vařiči a jiným kriminálním živlem. Je to tam horší než v Harlemu! :-bd
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět