bloody cardinal píše:jak to tak čtu, budu asi jezdit předpisově, když za čtrnáct dní pojedu autem do Prahy btw. ta dobrá cesta v Praze, co jste se o ní bavili, to je 101 ze Zbraslavi do Dolních Břežan, že?
přesně tak
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
jj, už sem si to našel v jiných vláknech, spolu s dalšíma cestama, kam se po cestě podívám
jinak empíci se dnes motali v Ostravě na Martinovské s laserem (a s ramery jsem empíky tady neviděl ani nepamatuju)... tak mám pocit, že na severomoravské prostředí pouhý detektor stačit nebude...
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
ta červená O1 co tu u nás jezdí. měří oni někdy i za jízdy? a umí měřit i v protisměru? a pokud jo, používají to někdy? já je dnes minul v takové rychlosti, že by mi za to mohli vzít řp tak čtyřikrát.
já je viděl děat BBQ už asi milionkrát a vždy stacionár (po- i proti-směru)..... v dynamické akci sem je viděl jenom jako aftermath po statickém BBQ (stojí v zálivu autobusové zastávky a grilujou, jak kolem nich proletí pirát, tak diskotéka a hurá za ním.....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nechce se mi kvůli tomu zakládat nové téma, ale - na jiném fóru se objevil dotaz, proč jsou všechny policejní Oktávie benzínové a nejsou naftové, když pořád jezdí. A nevím úplně, jak na to odpovědět, domnívám se, že to bude souviset s tím, že si vlastně policie může "odečíst" spotřební daň i DPH a výsledná cena paliva je směšně nízká. Any ideas?