To se nedivím, že to nedáváš, když máš podle obrázku dámský sedlopavproch píše:no to sem si moh myslet, že zas začnete o konzervách....
aktuálního bajka sem kupil s touhle futuristickou hrůzou.... která je nejen děsná vzhledově, ale je i neskutečně krutá k zadnici....
Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
Mondeo 2004 Turnier 2.0i
p.: Dodge Grand Caravan SE 3.3V6 FFV 2008
p.: Dodge Grand Caravan SE 3.3V6 FFV 2008
neska sem se po snad 25 letech znova vypravil (mno, z donucení, sem dělal panského kočího juniorce na hasičskou soutěž v lidči) s bajkem na úplně najzápadnější cíp hřebene beskyd + vizovické vrchy (h.lideč- lačnovské skály - čertovky- hřebenem na makytu a druhým hřebenem zpět do lidče).... křřřřasne... za 5 hodin sem potkal asi 5 bajkerů a dva! pěšáky....
akoráth:
- jaxu starý tak mi ten hic (25-30st C) už vůbec nedělá dobře - já scu chladněji....
- jaxu starý, tak mi po čtyřech hodinách poctivé práce v závěrečném stoupání na Makytu došlo a to tak že velmi..... poslední hoďka pak už byla dost trápení....
@ex: jj, cykloturistika po zpěvněných cestách....
akoráth:
- jaxu starý tak mi ten hic (25-30st C) už vůbec nedělá dobře - já scu chladněji....
- jaxu starý, tak mi po čtyřech hodinách poctivé práce v závěrečném stoupání na Makytu došlo a to tak že velmi..... poslední hoďka pak už byla dost trápení....
@ex: jj, cykloturistika po zpěvněných cestách....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jo ty vizovické vrchy jsou hezký konec světa, předloni jsem tam 2 dny jezdil po kopcích.
- teplota dnes byla celkem ok, pár stupnu navíc by nevadilo
- jak jsi na tom byl s jídlem? nedošlo ti spíš kvůli hladu?
já jsem byl dnes poprvé na Lysé, ty nové baráky se mi tam vůbec nelíbí a dodávky co vozí "turisty" nahoru a dolů taky ne. A bylo tam strašně moc hmyzu. Ale jinak ten kopec mám moc rád, skoro jako radhošť
- teplota dnes byla celkem ok, pár stupnu navíc by nevadilo
- jak jsi na tom byl s jídlem? nedošlo ti spíš kvůli hladu?
já jsem byl dnes poprvé na Lysé, ty nové baráky se mi tam vůbec nelíbí a dodávky co vozí "turisty" nahoru a dolů taky ne. A bylo tam strašně moc hmyzu. Ale jinak ten kopec mám moc rád, skoro jako radhošť
Pravda vyděsí
hlaďák to nebyl, sem měl s sebout tatranku...
teda aspoń dřív mi na 1/2 denní výlet stačila jedna tatranka, ale u starého člověka je fšecko možné...
teda aspoń dřív mi na 1/2 denní výlet stačila jedna tatranka, ale u starého člověka je fšecko možné...
já na lysou enem ve všední den a ještě navíc musí být hnusně... pak je i tam fajn bez lidu a hmyzu...
brus: jsem na tebe dnes myslel, zase tu byl nejaky zavod.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
ani mi to nepřipomínej. přijel jsem tam cca v 10, chcalo jak z konve, přitom u nás bylo krásně, tak jsem to otočil, vrátil se domů, kde bylo krásně a jel se projet na tu lysou. Jak jsem byl nachystaný na ty závody, tak se mi jelo docela dobře, výrazně jsem překonal osobák na ten celý okruh a zároveň i vyrovnal svůj rekord ve výjezdu na samotnou lysou
Pravda vyděsí
ses mel stavit na kafe . docela jsem ty hochy pak odpo litoval, kdyz vsici odjizdeli obaleni blatem.
Autoforum.cz
pánbíček ňa vyslyšel....pavproch píše:já scu chladněji....
ráno stanu a zase hic, že bych se pic (žádná bořka či déšť sa nekonaly...) a okolo desáté sa úplně vyjasnilo a OCHLADILO na krásných 20-23 st...
a celý den zůstalo jasno, čili sem odpoledne prostě zase musel.... ale kura bolely, potfory, než sa rozhýbaly.... a o prdeli ani rači nemluvim....
se mi ani nechtělo vylézat z auta tam u vásmmira píše:ses mel stavit na kafe . docela jsem ty hochy pak odpo litoval, kdyz vsici odjizdeli obaleni blatem.
dneska jsem mluvil s jedním, co to jel. Říkal, že nic horšího na závodech ještě nezažil. Vůbec mě nemrzí, že jsem nejel, i když první v mé kategorii dostal 17min od vítěze a tolik já nedostávám, ale v tomto počasí by to stejně byla trochu loterie.
Pravda vyděsí