po obědě cesta zpět stejnou trasou: nula laserů, nula ramerů....pavproch píše:nešní ranní cesta z rožnova do Ovy: u janoštíka Vašutovci s laserem , na čeladné PČR s ramerem, na vjezdu do místeku PČR s ramerem, na vjezdu do ostravy PČR s ramerem i Laserem.... kura, co se dějě?
Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Beltronics STiR PLUS vs Ramer 34,0 PČR stříbrná fabia
ta "naša" červená oct. I 3Z6xxxx před chvíli kostila nějakýho piráta (s veškerou diskotékou) v e36compact na dolním konci hňupiska (u odbočky k chudejovi)... Ka mi to detekovalo už u (bývalého) kina, čili stovky metrů...
A jaký to byl Compact? Jakože barvapavproch píše:ta "naša" červená oct. I 3Z6xxxx před chvíli kostila nějakýho piráta (s veškerou diskotékou) v e36compact na dolním konci hňupiska (u odbočky k chudejovi)... Ka mi to detekovalo už u (bývalého) kina, čili stovky metrů...
Ain´t nobody got time for that
cihlově čebrená a myslím měl šedý plastový přední nárazník
a asi 10 minut předtím kostili na stejném místě rodinku ve fabii.. hnali se za ním od hasičárny ve vigach a pán evidentně nechápal že ta diskotéka je tam kvuli němu.
btw: podle zvuku mi přišlo že je to naftové
btw: podle zvuku mi přišlo že je to naftové
Pravda vyděsí
hele, rožnováci: potkali ste někdo v posledním cca půlroce tu světlemodrou felicii s bradavicou? Já naposled asi tak v červenci 2011 právě u bývalýho kina na hňupisku ("Ka band")
Praha, gen. Šišky MP ramer v netradiční pozici